kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.745
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
13°C
LONDRA
13°C
Parçalı bulutlu
Pazar Az bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Gıda sektörünün ‘yükselen yıldız’ı Holland Bazaar

İngiltere’nin 24 saat açık, en büyük cash&carry’si olma ünvanına sahip işletmesi olan Holland Bazaar, Britanya’da gıda sektörünün yükselen yıldızı olarak gösterildi.

Gıda sektörünün ‘yükselen yıldız’ı Holland Bazaar
04.04.2015
0
A+
A-
İngiltere’nin 24 saat açık, en büyük cash&carry’si olma ünvanına sahip işletmesi olan Holland Bazaar, Britanya’da gıda sektörünün yükselen yıldızı olarak gösterildi.
HOLLANDBAZAAR

Holland Bazaar Müdürü Mert Uçar (ortada) ödülünü Today’s Group CEO’su Bill Laird’den aldı.

Firma, ülkenin en büyük cash&carry konsorsiyumu olan Today’s Group tarafından düzenlenen ve geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen etkinlikte ödüllendirildi. Gıda sektörünün lokomotifi konumundaki 170 dolayında bağımsız işletmenin alım ortaklığı olarak hizmet veren grubun ödül töreni ünlü yerleşim merkezi Ascot’ta yapılan ticaret fuarında gerçekleştirildi.

RISING STAR ÖDÜLÜNÜ ALDI

Yerel ve uluslar arası çok sayıda tedarikçi firmanın yetkililerinin hazır bulunduğu etkinlik kapsamında düzenlenen ödül gecesine bini aşkın davetli katıldı. Holland Bazaar ile birlikte, toplam dokuz firmanın ödüllendirildiği etkinlikte, ‘Gıda sektörünün yükselen yıldızı’ anlamına gelen ‘Rising star’ ödülüne layık görüldü. Firma müdürü Mert Uçar’a sunulan ödül takdimi sırasında Holland Bazaar, gıda sektörüne getirdiği ticari anlayışla sektörün en hızlı büyüyen firmaları arasında gösterildi.

Firmanın yakın zamanda gerçekleştirdiği yatırımla Edmonton bölgesinde büyük bir ticari organizasyonu hayata geçirdiğine işaret eden Today’s Group yetkilileri, 7/24 hizmet saatlerinin, gıda işletmelerinin günün her saatinde ulaşabilecekleri önemli ve alışılmadık bir konsepti hayata geçirdiğine dikkat çektiler.

Etkinliğin ardından bir açıklamada bulunan Holland Bazaar Genel Müdürü Mert Uçar, aldıkları ödülün yerleştirmeye çalıştıkları işletme modelinin Britanya gıda sektöründe kabul bulduğunun göstergesi olduğunu vurguladı.

DEV ZİNCİRLERLE REKABET EDEN FİYATLAR

Holland Bazaar’ın kurulduğu 2007 yılından bu yana, geleneksel toptan gıda ticaretini değiştirdiğini belirten Uçar, “ Aldığımız ödül kadar sürekli yükselen satış ve müşteri grafiğimiz, ticaret modelimizin gıda sektöründe önemli bir ihtiyaca çözüm oluşturduğunu göstermektedir” dedi.

Yüzlerce çeşit üründe önemli fiyat avantajları sağladıklarını kaydeden Mert Uçar, fiyat politikaları ile küçük ve orta ölçekli işletmelere, dev zincirlerle rekabet şansı yarattıklarını aktardı. 40’a yakın ülkeden tedarik ettikleri gıda ve diğer ürünlerini 45 bin square feet büyüklüğündeki depolarında sunduklarını söyleyen Uçar, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Holland Bazaar bugün, yüzlerce gıda işletmesinin zincir işletmelerle rekabetinde çözüm ortağı haline gelmiştir. Sadece Londra’dan değil, İngiltere’nin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren işletmelerin başta her türlü sebze-meyve ihtiyaçlarının yanısıra alkollü-alkolsüz içecek çeşitleri, yemeklik yağlar, kömür ve süt gibi temel gıda maddeleri; catering malzemeleri, şekerleme çeşitleri ve bakliyat ürünleri gibi yüzlerce çeşidi tek merkezden sunuyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.