kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3787
EURO
35,0516
STERLIN
41,0404
BITCOIN
$70.451
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

A&E, grev sırasında çoğu ambulansı kabul etmiyor

A&E, grev sırasında çoğu ambulansı kabul etmiyor
28.04.2023
0
A+
A-

BBC’nin öğrendiğine göre, Westminster’deki St Thomas Hastanesi Acil Servisi, bu hafta sonu banka tatili sırasında sadece en ciddi kabul edilmeler dışındaki tüm kabul taleplerini etkili bir şekilde reddedecek.

Bugün yapılan bir toplantıya katılanlar, Royal College of Nursing sendikasının yaklaşan hemşire grevi nedeniyle ciddi personel eksikliği nedeniyle hastanenin sadece Pazar ve Pazartesi günleri “mavi ışık” kabullerini kabul edeceği söylendi.

30 Nisan ile 2 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan grev sırasında, Royal College of Nursing sendikasındaki hemşireler, önceki eylemlerde olduğu gibi A&E’de acil bakım sağlamayacaklar.

Anlaşıldığına göre, normalde St Thomas Hastanesi’ne ulaşacak yaklaşık 70 ambulans, oradaki hemşirelerin grevde olmayacakları kuzeydoğu Londra hastanelerine yönlendirilecek.

Grev, Tooting’deki St George’s Hastanesi ve Denmark Hill’deki King’s College Hastanesi de dahil olmak üzere güney Londra’daki acil servisleri de etkileyecek.

Kuzey Londra’da, Euston’daki University College Hastanesi de etkilenecek ve Paddington’daki St Mary’s ve Charing Cross’taki hemşireler de greve katılacaklar.

Bu hastanelerin, St Thomas’a gidecek ek ambulansları alamayabilecekleri belirtiliyor.

Ek ambulans hastalarını alabilecek potansiyel hastaneler arasında kuzeydoğu ve doğu Londra’daki Whitechapel’deki Royal London Hastanesi, Newham Hastanesi ve Whipps Cross yer alıyor.

Guy’s and St Thomas’ NHS Foundation Trust adlı kuruluşun bir sözcüsü yaptığı açıklamada: “Royal College of Nursing ve Unite sendikalarının grevleri, 30 Nisan Pazar saat 20:00’den 3 Mayıs Çarşamba günü saat 07:00’ye kadar hastanemizde ve toplum hizmetlerimizde hizmetleri etkileyecek.

“Bu dönemde St Thomas Hastanesi Acil Servisi’nin (A&E) önemli ölçüde azaltılmış bir hizmet sunacağını şu anda bekliyoruz ve uygun olan diğer sağlık hizmetlerine hastaları yönlendireceğiz.

“Bunun etkisini yönetmemize yardımcı olacak partner kuruluşlarla yakın iş birliği içinde olacağız.” açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.