kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
STERLIN
41,0271
BITCOIN
$70.700
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Prens William ve Harry, Catherine ve Meghan ile yas tutanları selamladı

Prens William ve Harry, Catherine ve Meghan ile yas tutanları selamladı
12.09.2022
0
A+
A-

Prens William ve Harry – eşleriyle birlikte – Kraliçe II. Elizabeth’in yasını tutmak için Londra yakınlarındaki Windsor Şatosu’nun dışında toplanan iyi dilek sahiplerini selamlamak için Cumartesi günü nadir bir ortak görünüm sergilediler.

Kardeşlerin, Sussex Düşesi Harry ve Meghan’ın kendileri için büyük bir tanıtım yapmasından sonra ayrıldığı bildirildi. Kraliyet hayatından ayrılmış Ve Kuzey Amerika’ya taşındı. Harry ve William’ın son fotoğrafı daha sonra birlikte çekildi. Prens Philip öldü Nisan 2021’de çift, birkaç yıldır halk arasında birlikte görülmedi.

Sussex’ler İngiltere’de yaşarken, Meghan’ın İngiltere’deki magazin basınının çoğuyla bugüne kadar hala var olan acı bir ilişkisi vardı. Magazinleri suçladılar Düşes’e karşı ırkçılığı kışkırttı; Ayrıca monarşi içinde kurumsal ırkçılık olduğunu ve Buckingham Sarayı’nın olduğunu iddia ettiler. Megan’ı koruyamadı. Son günlerde çiftin bir kez daha gündeme gelmesiyle birlikte Meghan da sosyal medyada tacizlerin hedefi oldu.

Buna ek olarak, Harry’nin büyükannesinin Perşembe günü ölümünden önce İskoçya’daki Balmoral Şatosu’na tek başına gelmesi de tartışma konusu oldu. İngiliz medyası, Kral III. Charles’ın Harry’ye, görünüşe göre sanıldığı gibi Meghan’ın Kraliçe’nin ölümünden önce onunla Balmoral’a seyahat etmesinin uygun olmadığını söylediğini bildirdi.

Ancak Cumartesi günkü kamuoyu önüne çıkması, kraliyet ailesinin üyelerinin, ailenin yasını tutmak için bir araya gelirken bağları onardığının en son işaretiydi. Cuma günü Buckingham Sarayı’ndan televizyonda yayınlanan ilk konuşmasında Charles, “yurt dışında hayatlarını inşa etmeye devam ederken” Harry ve Meghan’a olan sevgisini dile getirdi.

Pazar birçok büyük İngiliz gazetelerinin ön sayfaları Manşetlerde yeniden birleşmelerine odaklanan, birlikte yürüyen çiftlerin öne çıkan fotoğrafları.

Harry tahtta beşinci sırada olmasına rağmen Kraliyet görevlerinden çekilmek için tartışmalı karar ve Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmak megan ve iki çocuğu, okçuluk Ve Lilibet.

READ  Doğu ve Batı stillerini harmanlayan Japon moda tasarımcısı Hanae Mori, 96 yaşında hayatını kaybetti.

Kraliçe’nin ölümü ve Charles’ın kral olarak tahta çıkmasından sonra, o bir Sussex çocuğuydu. Başlıklar “Prens ve Prenses.” Bu hak, 1917’de Kral V. George’a kadar uzanan ve kralın çocuklarına ve torunlarına otomatik olarak kraliyet unvanları verildiği protokollerden kaynaklanmaktadır. (resmi saray Hilafet Listesi Hala onlardan Usta Archie ve Bayan Lilibet olarak bahsediyor.)

Sussex Dükü ve Düşesi tarafından yapılan birçok şaşırtıcı iddia arasında şunlar var: Oprah Winfrey ile röportaj Geçen yıl Buckingham Sarayı’nın Archie’yi Prens unvanını reddetmeyi planladığına dair iddialar vardı – Meghan’ın acı verici olarak nitelendirdiği ve monarşi içindeki kurumsal ırkçılığın motive ettiği bir karar.

başka bir yerde görüşme Harry ‘megset’ terimini düşündüğünü söyledi – kendisi ve karısından sonra icat edildi Ocak 2020’de duyuruldu Kraliyet ailesinin önde gelen üyeleri olarak rollerinden geri adım atacaklar ve zamanlarını Britanya ile Kuzey Amerika – “kadın düşmanı” arasında bölecekler.

Prens ve karısı, çevrimiçi nefretin duygusal sağlığı ve zihinsel esenliği etkileyebileceğini defalarca vurguladı.

William’ın bir sözcüsü, kardeşini ve baldızını, yas tutanlarla buluşmak ve Windsor’daki onurları düşünmek için kendisine ve Catherine’e katılmaya davet ettiğini söyledi.

Çiftler, babası tahta çıktıktan sonra Galler Prensi olan William’ın kullandığı bir arabaya binmeden önce seyircilerle konuşarak 30 dakikadan biraz fazla zaman harcadı.

Kraliyet Gözlemcisi Omid Scobie, “Galli’nin her zaman iyi dileklerini Windsor Kalesi’nde kabul etmesi planlanmıştı, ancak kraliyet kaynakları Sussex’i davet etme kararının on birinci saatte verildiğini söylüyor” dedi. yazdı Twitter’dan. Bu, iki kardeş arasındaki ilişkinin tarihinde şüphesiz önemli bir andır” dedi.

Kraliçe II. Elizabeth’in arka arkaya çizgisi, tasvir

Kraliyet Gözcüsü Camilla Tominay, Cumartesi günü kendisine katılması için Harry’ye ulaşarak ve “aralığı bir kenara bırakarak”, tahtın sıradaki William’ın büyükannesinin örneğini yaşadığını gösterdiğini söyledi.

READ  Neve Campbell’in gelecek yıl Scream 6 için geri dönemeyeceği bildirildi.

Bunu “modern kraliyet tarihinin en dikkat çekici yürüyüşlerinden biri” ve rahmetli kraliçeyi gururlandıracak bir bölüm olarak nitelendirdi.

Kraliçe II. Elizabeth’in ünlü sözü, “en kalıcı değişimi sağlayan, genellikle büyük adımlar değil, küçük adımlardır”. yazdı İngiliz The Telegraph gazetesinde.

Pannett, Sydney’den bildirdi. Londra’daki Jennifer Hassan bu rapora katkıda bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.