kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
STERLIN
40,9020
BITCOIN
$66.920
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
21°C
LONDRA
21°C
Hafif yağmur
Pazar Hafif yağmur
19°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Çarşamba parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Notting Hill Karnavalı: Rapçi ve müstakbel baba Takayo Nembhard bıçaklama kurbanı oldu

Notting Hill Karnavalı: Rapçi ve müstakbel baba Takayo Nembhard bıçaklama kurbanı oldu
30.08.2022
0
A+
A-

NOTTİNG Hill Karnavalı’nda rapçi müstakbel baba Takayo Nembhard yüzlerce kişi arasında bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. 21 yaşındaki Takayo Nembhard, 29 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’de Ladbroke Grove’daki Westway’in altında bulundu.

TKorStretch takma adını kullanan rapçi, Bank Holiday boyunca milyonlarca kişinin katıldığı yıllık etkinliğin keyfini çıkarmak için Bristol’den seyahat etmişti. Güney Londra merkezli menajeri Chris Patrick, Twitter’da Nembhard için taziye mesajı paylaştı.

Şöyle yazdı: “Yetenek sonsuzdu, büyüklüğe yakındı! TKorStretch’in dün gece vefat ettiği haberini yüreğim buruk bir şekilde getiriyorum. TK ailesine en derin taziyelerimi sunuyorum. O iyi bir çocuktu, olanlar kalbimi kırdı Huzur içinde uyu arkadaşım.”

Trajik ölümünden günler önce Nembhard, kız arkadaşının “garip” hamilelik isteklerini tatmin etmek için dondurma ve meyve suyu satın aldığı videolar yayınladı.

Bir zamanlar Bristol Rovers için forvet olarak oynamıştı, ancak 16 yaşında bacağında kan pıhtısı olduğu için futbolu bırakmak zorunda kaldı. Şubat ayında TnZ podcast’ine şunları söyledi: “Daha yeni gol atmıştım, sahanın ortasına geri dönüyordum. Dizimin arkasında keskin bir ağrı hissettim. Kaçmaya çalıştım ama olmuyordu. Onu dondurmayı denedim. Üç gün içinde bacağım fena halde şişti. Dokuz aydır ne olduğunu bilmiyordum. Ben bu konuda her zaman düşünüyorum. Şimdi tekrar futbola dönmeye çalışıyorum.”

Londra’daki futbol maçlarına uzun koç yolculuklarında takım arkadaşlarıyla rap yapmaya başladığını söyledi. Takma adının 6. yıldan beri TK veya uzun olduğu için Stretch olduğunu söyledi ve bu yüzden rap adını TKorStretch seçti.

Yakın bir arkadaşı olan Benzino, The Standard’a şunları söyledi: “O düzgün bir çocuktu, herkes onu burada tanıyor. O benim bölgemden gençlerimden biriydi. Üzücü ama hayat bu. Olur. Müzikle yeni başlıyordu. Futbolu da çok severdi. Geçen hafta KFC’de onunla konuştum, iyiydi, adamlarıyla dalga geçiyordu. Müziği vardı ve çocuğu geliyor, çok heyecanlıydı.’’

Şok edici video, polisin karnaval kalabalığını kurbanın Westway altında ilk yardım aldığı yerden uzak tuttuğunu gösteriyor. Bir kadın polis hattından bağırıyor: “O sadece bir çocuk. Bunu neden yapsınlar?” Tanık Brian Stovell The Standard’a şunları söyledi: “Kanın miktarından bunu başaramayacağını biliyordum’’ dedi.

Bir polis açıklamasında şöyle denildi: “29 Ağustos Pazartesi günü akşam saat 8 civarında memurlar, Westway üst geçidinin altında Ladbroke Grove’da bir bıçaklamadan haberdar oldular. Memurlar, Londra Ambulans Servisi sağlık görevlileri gelene kadar 21 yaşında bir erkek olan kurbana acil ilk yardım sağladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.