kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
STERLIN
40,9020
BITCOIN
$66.880
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
21°C
LONDRA
21°C
Hafif yağmur
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Çarşamba parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

İngiltere’nin en çok aranan kadını Sarah Panitzke İspanya’da tutuklandı

İngiltere’nin en çok aranan kadını Sarah Panitzke İspanya’da tutuklandı
02.03.2022
0
A+
A-

İNGİLTERE’NİN en çok aranan kadını olarak adlandırılan bir dolandırıcı, yaklaşık on yıl firar ettikten sonra İspanya’da tutuklandı. 47 yaşındaki Sarah Panitzke, 1 milyar sterlinlik bir cep telefonu vergi dolandırıcılığından nakit aklama suçundan yargılanırken Mayıs 2013’te ortadan kayboldu. Ulusal Suç Ajansı (NCA), 27 Şubat Pazar günü Santa Barbara, Tarragona’da köpeklerini gezdirirken tutuklandığını söyledi. Aslen Fulford, York’tan olan Panitzke, hüküm giydi ve yokluğunda sekiz yıl hapis cezasına çarptırıldı. HM Revenue and Customs’tan Simon York, Panitzke’nin dolandırıcılıkta “önemli bir rol” oynadığını ve milyonları denizaşırı banka hesapları aracılığıyla hareket ettirdiğini söyledi. Kaybolduğundan beri kaçakları bulmak için bir dizi “en çok aranan” temyiz başvurusunun konusu olmuştu. İspanyol Guardia Civil, 2015 yılında Barselona yakınlarındaki bir kasabaya kadar izlendiğini, ancak polisin onu tutuklamak için yaptığı operasyondan haberdar olduğunu, bu yüzden kılık değiştirdiğini ve kaçmayı başardığını söyledi.

Geçen ay, küçük Santa Barbara kasabasına kadar takip edildi ve tutuklanana kadar gözetim altına alındı. NCA, iade işlemlerinin onu İngiltere’ye geri getirmek için başladığını söyledi. Ajansın uluslararası direktör yardımcısı Tom Dowdall şunları söyledi: “Sarah Panitzke neredeyse dokuz yıldır kaçak durumda. Zamanın uzunluğu göz önüne alındığında, aramayı bıraktığımızı düşünebilirdi ama radarımızda kaldı. Birleşik Krallık kolluk kuvvetleri ile İspanya’daki ortaklarımız arasındaki ortak çalışma, onun yakalanmasına neden oldu ve şimdi hapis cezasını çekmek için Birleşik Krallık’a iadesini isteyeceğiz. Bu, en çok arananlar listemizdeki diğerlerine bir uyarı görevi görmeli – ne kadar uzun sürerse sürsün, siz yakalanana kadar dinlenmeyeceğiz.”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.