kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2585
EURO
35,1249
STERLIN
40,9423
BITCOIN
$65.468
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
20°C
LONDRA
20°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
19°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Pazartesi parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

2022’nin ilk cinayeti: Enfield’de 14 yaşındaki çocuk bir adamı öldürdü

2022’nin ilk cinayeti: Enfield’de 14 yaşındaki çocuk bir adamı öldürdü
08.02.2022
0
A+
A-

Londra’nın Enfield bölgesinde yılın ilk ölümcül genç bıçaklamasında 18 yaşında olduğuna inanılan genç bir adamın bıçaklanarak öldürülmesinin ardından bir cinayet soruşturması başlatıldı. Polis memurları, 7 Şubat Pazartesi günü saat 18.10’da bir adamın bıçak yaralarıyla bulunduğu Ayley Croft’a çağrıldı.

Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Yakınlarına haber verildi ve uzman memurlar tarafından destekleniyor. Met’in Suç Uzmanı Komutanlığı’ndan cinayet dedektiflerine bilgi verildi. Olay yerinde kordon devam ediyor.

Kurbanın Hemel Hempstead bölgesinden olduğuna ve saldırıya uğradığında arkadaşlarını ziyaret ettiğine inanılıyor. Polis ve sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen Aleyh Croft’taki Bonnington House’da olay yerinde hayatını kaybetti. Scotland Yard, kurbanın ailesinin bilgilendirildiğini ve desteklendiklerini söyledi. Adli tıp görevlileri salı sabahı ipuçları için troller yaparken, dedektifler kule bloğunu kordon altına aldı. Polis, soruşturmanın bir parçası olarak siteden alınan güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Geçen yıl, gişe sayısı 30’u vurduğundan, başkentteki genç cinayetleri için kayıtlardaki en kanlı yıldı.

Bonnington Evi’nin yedinci katında oturan 52 yaşındaki Haydar Karakuş, korku ortaya çıkarken sekiz yaşındaki oğlunun ön kapıyı açtıktan sonra nasıl gözyaşlarına boğulduğunu anlattı.

Karakus Standard’a şunları söyledi: “Oğlum gerçekten ağlıyordu. Bunun olacağından korktum – bu sadece bir zaman meselesiydi. Gençler benim katımda buluşuyor, sigara içiyor ve içki içiyor. Bu bir kabus. Dışarıda çok fazla saldırganlık var. Belediyeye defalarca şikayette bulundum. Dün gece biraz vurma sesi duydum ve ardından bir bıçaklama oldu. Bu midemi bulandırdı. Sanki bir savaş bölgesinde yaşıyoruz. Her yerde polis vardı. Bunun olacağını söyledim. Çoğu erkek buralı bile değil, sadece buluşmaya geliyorlar.”

63 yaşındaki Suna Mustafa, “Her yerde polis vardı. Tam bir şok içindeyiz. Kapımızın önünde olanlara inanamıyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.