kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
STERLIN
40,9530
BITCOIN
$71.213
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Üçüncü karantina olası görünüyor, çünkü enfeksiyon oranları “çok” arttı

Üçüncü karantina olası görünüyor, çünkü enfeksiyon oranları “çok” arttı
18.12.2020
0
A+
A-

Boris Johnson son haftalarda enfeksiyon oranlarının “çok” arttığını söyleyerek, Noel’den sonra üçüncü bir ulusal karantina olasılığını ortadan kaldırmayı reddetti.

Başbakan’a Manchester’ı ziyareti sırasında İngiltere’nin festival döneminden sonra sert kısıtlamalar getirerek Kuzey İrlanda’yı takip edip etmeyeceği soruldu. Dedi ki: “Böyle bir şeyden kaçınabileceğimizi çok umuyoruz. “Ama gerçek şu ki, son birkaç hafta içinde enfeksiyon oranları çok arttı.”

Noel sonrası milyonlarca kişinin daha sıkı dördüncü aşama kısıtlamalarına sokulabileceğine dair bilgiler verildi.

Bir Whitehall yetkilisi The Times’a şunları söyledi: “Üçüncü kademeden daha ileri gitmek için bir durum var ve giderek güçleniyor.

“Bu, zorunlu olmayan perakende, evde kalma siparişlerinin kapatılması anlamına gelebilir. Bunun yerel otorite ile görüşmede aktif olarak değerlendirilmesi gerekir. ‘

Hükümet, 23-27 Aralık arasında üç hanenin kaynaşmasına izin veren Noel balonu düzenlemelerine U dönüşü çağrılarına direndi. Bunun yerine, Başbakan İngiliz halkını Noel’den önce izole etmek ve bir gecede sakınmak gibi bir dizi önlem almaya çağırdı. kalır. Kraliyet Acil Tıp Koleji başkanı Dr. Katherine Henderson, bakanları “durumu sıkı bir şekilde kontrol altına almak için ne gerekiyorsa yapıp insanları aşılayıp sonra ilerleyebilmeye” çağırdı. Covid dışı iş ve yatak eksikliği olan artan sayıda Covid-19 hastasını dengelemeye çalışan hastaneler için “gerçekten mükemmel bir çalışma” olduğunu anlattı. Bu arada, Royal College of Nursing’in genel sekreteri ve genel müdürü Dame Donna Kinnair, hemşirelerin, rahat bir şekilde izleyen vakaların ‘amansız bir acil durum ‘ olabileceğinden korktuğu için, hemşirelerin ‘Ocak ayında onları neyin beklediğini bilerek’ Noel’i sevmeyeceklerini söyledi. kısıtlamalar. Ve Akut Tıp Derneği’nin bir önceki başkanı olan Dr. Nick Scriven, önümüzdeki hafta “ön saftaki klinisyenlerin korkuları var ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.