kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5176
EURO
34,7276
STERLIN
40,5949
BITCOIN
$63.400
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Türkiye tatilinde başlayıp Londra’ya uzanan tesadüfi aşkın kahramanları

Türkiye tatilinde başlayıp Londra’ya uzanan tesadüfi aşkın kahramanları
18.06.2020
0
A+
A-

Üniversite tanışan ve ardından evlenen Heidi Parker ile Ed Savittt çifti, aslında çok daha uzun zaman önce tanıştıklarını öğrendi.

Kadere inanlardansanız, doğru kişiyle elbet bir gün yollarınızın kesişeceğini de düşünüyorsunuzdur. Şimdi anlatacağımız hikaye de aslında bunun bir örneği. Üniversitede tanışan ve ardından evlenen Heidi Parker ile Ed Savitt çifti, aileleriyle bir akşam yemeği yedikleri sırasında aslında çok çok uzun zaman önce Türkiye’de tatil yaparken tanıştıklarını öğrendiler. Tesadüflerle içinizi ısıtacak bu aşk hikayesine gelin daha yakından bakalım.

Londra’nın güneybatısındaki Wandsworth’ta yaşayan Heidi Parker ve Ed Savitt, Newcastle Üniversitesi’nde tanıştı. Her ikisi de bir yıl arayla aynı öğrenci evinde yaşamıştı.

Heidi evden ayrıldıktan sonra oraya yerleşen Ed, 2011’de evdeki çamaşır makinesinin nasıl çalıştığını öğrenmek için Heidi ile Facebook’tan iletişim kurdu. Heidi ise ona yardım etmeye karar verdi.

Bu iletişimin ardından ise çift bir gece dışarıda karşılaştı. Bunun şaşırtıcı olduğunu düşünen çift birbirlerini tanımak istediler ve ardından birbirleri için vazgeçilmez oldular.

Birkaç yıl sonra birlikte bir daire satın aldılar ve 2015 yılında Ed, Heidi’ye evlenme teklifi etti. Ardından ise Ed, Heidi için sürpriz bir nişan partisi düzenledi. Hikayeleri zaten bu noktaya kadar oldukça harika gözüküyor.

Ancak bu hikayeyi eşsiz kılan detay, çiftin birkaç ay sonra aileleriyle yediği akşam yemeğinde ortaya çıktı. İki aile de 1997 yılında Türkiye’de Bodrum’da tatil yapmıştı.

Heidi’nin anlatımına göre olay şöyle gelişti; “Annem bir gün durup dururken, ‘Türkiye’de tatildeyken sen çok küçüktün ve Ed adlı minik bir erkek arkadaşın vardı’ dedi. Sonra bana bir fotoğrafını yolladı ve bu fotoğraf eşim Ed’in ta kendisiydi.”

Duruma inanmakta güçlük çektiğini dile getiren Heidi; “Hepimiz şaşakaldık. Fotoğrafı gördüğümde afalladım. Anneme ‘Onun kim olduğunu biliyor musun?’ diye bağırdım” dedi.

Bu anıyı hatırlamadığını söyleyen Heidi, fotoğrafları görünce o yaz Ed’le birlikte ne kadar vakit geçirdiklerini anladı. Ed ise; “Mucizelere inanmam ama bu hayatımı değiştirdi” dedi.

Çift, 2016 yılında evlendi ve anılarını tazelemek için Bodrum’u tekrar ziyaret etti. Heidi bu harika aşk hikayesi hakkında şunları söyledi; “Dört yıldır beraberiz. Çocukken tanıştığımız gerçeğini tesadüf eseri öğrenmesek belki de hiç öğrenemeyecektik. İnsanlar ilişkimizin film gibi olduğunu ve bunun kader olduğunu söylüyorlar”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.