kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4870
EURO
34,8175
STERLIN
40,5339
BITCOIN
$61.516
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
12°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

2007’de kaybolan İngiliz Madeleine McCann ile ilgili flaş bir açıklama geldi

2007’de kaybolan İngiliz Madeleine McCann ile ilgili flaş bir açıklama geldi
04.06.2020
0
A+
A-

2007 yılında ailesiyle birlikte Portekiz’de tatildeyken kaybolan ve o günden beri bulunamayan 3 yaşındaki İngiliz Madeleine McCann ile ilgili flaş bir açıklama geldi. İngiliz ve Alman polisi, minik Madeleine’in kaçırılmasıyla ilgili olarak bir pedofilin şüpheli olduğunu duyurdu.

İngiltere’yi derinden sarsan Madeleine McCann olayında sona yaklaşılıyor… Ailesiyle birlikte 2007 yılında Portekiz’deki Praia da Luz’da tatil yaparken yatak odasından kaçırılan McCann’in kaçırılmasıyla ilgili olarak İngiliz ve Alman polisi flaş bir açıklama yaptı.

Olayın yaşandığı günden beri 13 yıl boyunca birçok iddianın ortaya atıldığı ve minik kızın bulunamadığı olay ile ilgili açıklama yapan yetkililer, şu an Almanya’da pedofili ve cinsel istismar suçlarından hapiste yatan bir adamın baş şüpheli haline geldiği açıklandı.

Üç yaşında kaçırılan Madeleine McCann’in öldürülmüş olma ihtimali üzerinde duruluyor.
Kaçırılma olayında kullanıldığı öne sürülen Volkswagen marka bir karavan ve Jaguar marka bir otomobilin ismi açıklanmayan bu adamla bağlantısı olduğu açıklandı. Alman polisi olayla ilgili, “Bu vakayı cinayet olayı olarak görüyoruz. Bu cinayetin önceden planlandığını düşünmüyoruz çünkü şüpheli geçmişte de soygun yapan birisiydi” dedi.

Davayı İngiltere’den yöneten kıdemli polis memuru Mark Cranwell, “13 yıldan fazla bir süre geçti ve çok şey değişti. Bu şüpheli şahıs hapiste ve suçunu itiraf etmesi gerekiyor” dedi.

AİLEDEN AÇIKLAMA GELDİ

McCann’in ailesi konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Portekiz’in Algarve kentindeki Praia da Luz’da tatildeyken otel odasında uyuyan çocuklarının kaçırılmasının ardından bu tür bir açıklamanın çok önemli olduğunu söyleyen aile, basın sözcüsü aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

Ailenin sözcüsü Clarence Mitchell, BBC’ye konuşarak, “Kate ve Gerry, potansiyel şüphelinin bulunmasının çok önemli olduğunu düşünüyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.