kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2143
EURO
35,1211
STERLIN
40,9285
BITCOIN
$65.778
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
20°C
LONDRA
20°C
Hafif yağmur
Cuma Kapalı
19°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Üzerlerinden Liverpool takımının üyelik kartları çıkıyor

İngiltere’de İşid alarmı.Başbakan Cameron ülkesinin tehdit altında olduğu uyarısında bulunurken Kürt kökenli milletvekili Zahawi, en az 500 İngiliz vatandaşının İşid saflarında çarpıştığını duyurdu.

Üzerlerinden Liverpool takımının üyelik kartları çıkıyor
17.08.2014
0
A+
A-
İngiltere'nin tehdit altında olduğu uyarısında bulunan Başbakan David Cameron, İngiltere'de İşid lehine faaliyet gösterecek kişilerin derhal tutuklanması gerektiğini söyledi.

İngiltere’nin tehdit altında olduğu uyarısında bulunan Başbakan David Cameron, İngiltere’de İşid lehine faaliyet gösterecek kişilerin derhal tutuklanması gerektiğini söyledi.

İngiltere Başbakanı David Cameron, Işid’in İngiltere sokaklarında vatandaşları tehdit edecek bir güce kavuşabileceği uyarısında bulundu. Telegraph gazetesine bu konuda bir makale yazan Cameron, Işid konusunda sadece insani yardımların söz konusu tehlikenin bertaraf edilmesi için yeterli olmayacağını vurguladı.

Bölgede kapsamlı askeri önlemler alınması gerektiğini savunan Cameron, gerekli müdahalelerin yapılamaması halinde İngiltere’nin de tehdit altında olacağı uyarısında bulundu.

“Akdeniz ve NATO üyesi ülkeler bir terörist devletle karşı karşıya” diyen Başbakan, makalesini şöyle sürdürdü: “Bu konuda uluslararası işbirliği yapılarak askeri önlemler alınması bir zorunluluk. İngiltere sokaklarını da hedef alabilecek bir tehdit altındayız. Böyle bir mücadelenin İslamiyeti kullananarak terörist eylemlerde bulunan bir güce karşı olduğunu görmemiz gerekiyor. İngiltere’de de İşid flamaları altında yürüyerek savaşı kazanmaya çalışanların da derhal tutuklanması gerekiyor.”

Kürt kökenli milletvekili Nadhim Zahawi, İşid saflarında en az 500 İngiliz vatandaşının savaştığını kaydetti.

Kürt kökenli milletvekili Nadhim Zahawi, İşid saflarında en az 500 İngiliz vatandaşının savaştığını kaydetti.

İŞİD İNGİLTERE’NİN DE SORUNUDUR

İngiliz Parlamentosu’nun ilk Kürt kökenli milletvekili Nadhim Zahawi, Işid saflarında 500 ila 700 arasında İngiliz vatandaşı Müslümanın savaştığını, ele geçirilen militanların üzerinden Liverpool Futbol kulübünün üyelik kartı gibi dökümanların çıktığını ileri sürdü.

Geçen hafta Kuzey Irak’taki Kürt bölgesini ziyaret ettiğini kaydeden Zahawi, buradaki izlenimlerini Daily Mail gazetesi için kaleme aldı. Gwer ve Mahmur gibi Işid ve Kürtler arasında şiddetli çatışmaların yaşandığı bölgelere giden Kürt kökenli politikacı, cihatçıların uyguladıkları terörist taktiklerin bölgede dehşet yarattığını vurguladı.

İngiltere’de doğmasına karşın Kürt kökenli bir aileden geldiğini hatırlatan Muhafazakar Parti Stratford-on-Avon milletvekili, “Kürdistan’tan getirdiği mesaj Işid sorununun halen devam ettiğidir.  Irak’ın İslami bir devlet kurduklarını iddia eden militanlarla uzun ve şiddetli savaşı devam ediyor. Ve bu durum İngiltere’nin de problemidir” dedi.

İngiliz millevekili Zahawi, Irak'ta çarpışan İşid militanlarının üzerilerinden Liverpool futbol takımının üyelik kartları gibi dökümanlar çıktığını ileri sürdü.

İngiliz millevekili Zahawi, Irak’ta çarpışan İşid militanlarının üzerilerinden Liverpool futbol takımının üyelik kartları gibi dökümanlar çıktığını ileri sürdü.

Yorumlar

  1. MURAT HEPBİRLİK says:

    Sayın yetkili,
    1975 ten beri liverpool takımını tutuyorum şaşı TÜRKİYE de yaşamaktadır insanın kendi memleketi harici bir takım tutması doğaldir TÜRKİYEDE beşiktaş taraftariyim avrupa maçlarında karşılaştınızda hep dua ettim berabere kalmanız için fakat olmadı ya yenilediniz ya yendiniz ne seviğ ne üzüntü yaşadım takımınızın maçlarını tv den izliyorum takımlısın taraftarı olmak istiyorum şayet sizde kabul ederseniz
    Saygılarımla