kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5094
EURO
34,8327
STERLIN
40,5979
BITCOIN
$62.498
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Ağaç ile evlenen kadının soy ismine ağacın türü eklenecek

Ağaç ile evlenen kadının soy ismine ağacın türü eklenecek

LIVERPOOL’DA yaşayan Kate Cunningham isimli 34 yaşındaki kadın bir ağaç ile evlendi.

Ağaçla evlenen kadın, bir erkek arkadaşı olduğunu ve onun da kendisini desteklediğini ve hiç kıskanmadığını açıkladı.

Hatta bu evliliğin ardından uygun olması için Kate Rose Elder adını alacağını duyurdu.

Sosyal farkındalık için böyle bir yol seçtiğini ifade eden Kate Cunningham, “Sevgilim sabah tören için hazırlanmama yardımcı oldu. Bu durumdan en çok utanan oğlum oldu. Onun için zor bir durumdu. Ancak son anda törene gelmeye karar verdi ve gözlerine inanamadı. Benim için yanımda olması çok önemliydi. Hep beraber bir aile olarak töreni gerçekleştirdik” dedi.

Düğün töreni için yeşili bir elbise, ev yapımı bir etek ve yeşil ponponlar tercih eden Cunningham, babasının en büyük destekçisi olduğunu belirterek, Düğün için her şeyi organize etmemize yardımcı oldu ve kendi minibüsünü kullandı.

İlk başta sadece bir fikirdi. Hayata geçirmeye kalkınca çevremden destek görmeye başladım. Hepimizin bir araya gelmesi harika oldu. Bugün bizim günümüz” diye konuştu.

Yerel halk, yaşlı ağaçların kesilme kararı alınmasının ardından çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladı.

Vatandaşlar, Rimrose Vadisi üzerinden geçecek yol için kesilecek ağaçların hayatta kalmasını istiyor. Yolun mevcut halinin doğanın korunması açısından çok önemli olduğuna vurgu yapılıyor.

“PROTESTOLARDAN DAHA ÇOK İLGİ GÖRÜYOR”

İnsanların sokak protestolarına yeterince ilgi göstermediğini ancak bu tür eylemlerle hedeflenen şeylerin daha hızlı karşılık bulduğunu belirten Kate Cunningham, ağaçların durumu hakkında çok az insanın bilgi sahibi olduğunu ve yaptığı bu evlilik ile insanların konuyu daha iyi öğrenip, ona göre tavır alacağına inandığını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.