kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3684
EURO
34,9873
STERLIN
41,0276
BITCOIN
$70.852
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Meghan Markle oyunculuğa geri dönüyor

Meghan Markle oyunculuğa geri dönüyor
02.09.2019
0
A+
A-

Meghan Markle, İngiltere’de gündemden düşmüyor. Prens Harry ile evlendikten sonra oyunculuk kariyerine son veren Sussex Düşesi, bu kez setlere geri döneceği haberleriyle anıldı.

ABD’de 2011-2018 yılları arasında yayınlanan Suits dizisindeki Rachel Zane karakteriyle tanınan Meghan Markle’ın Hollywood’a geri dönmek istediği ve senaryoları okuduğu öne sürüldü.

Kraliyet ailesini yakından takip eden yorumcu Rob Shuter, “Yeni asil Meghan Markle için saray duvarları arasındaki hayat şimdiden biraz sıkıcı olmaya başladı bu yüzden işe geri dönmeyi istiyor ve mükemmel projeyi araştırıyor” dedi.

Shuter, adını açıklamadığı kaynaklarına dayanarak, Markle’ın ‘yeni 007 filminde Bond kızı’ olmayacağını söyledi. Ancak Markle’ın ‘nabız yokladığını’ ve doğru senaryo için beklediğini belirtti.

iHeart Radyo’ya konuşan Shuter, “Kaynaklar şu anda onun yapımcılığı ciddi ciddi düşündüğünü söylüyor. Ama ilk tutkusu olan oyunculuktan yüzde 100 vazgeçmiş değil. Eğer doğru proje gelirse, belki tarihi bir film belki de belgesel, işte o zaman yapabilir” diye konuştu.​

“Prens Harry, Meghan’ı destekliyor”

Eşi Prens Harry’nin de Markle’a bu konuda destek verdiği belirtildi. Shuter’a göre Harry, ‘en iyi oyunculardan biri olarak gördüğü eşinin yeteneklerinin heba olmasını’ istemiyor.

Kraliyet yaşamına dair de bilgi veren Shuter, kaynaklarının şu sözlerini aktardı; “Meghan kraliyet hayatını, anne olmayı seviyor ama bu onun için yeterli değil. Bu dünyada bir fark yaratmayı istiyor, sadece kraliyet etkinliklerine katılan ve kalabalıkla el sıkışan birine dönüşmek istemiyor.”

2017 yılında Prens Harry ile nişanlanan Markle, oyunculuk kariyerine veda etmişti. Bundan bir yıl sonra evlenerek Sussex Dükü ve Düşesi unvanını alan çift, bu yıl mayıs ayında da ilk çocukları Archie Harrison Mountbatten-Windsor’ı kucaklarına almıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.