kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5148
EURO
34,9317
STERLIN
40,7272
BITCOIN
$64.332
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
11°C
LONDRA
11°C
Kapalı
Cumartesi şiddetli yağmur
12°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Güzellik uzmanı uyuşturucu kaçakçısı çıktı

18.07.2019
0
A+
A-

Sosyal medyada paylaştığı başarılı operasyonların ardından ülkenin en önemli güzellik uzmanları arasına katılan Stephanie Nelson uyuşturucu kaçakçısı çıktı.

İngiltere’de yaşayan Stephanie Nelson, 10 milyon lira değerindeki 15 kilo uyuşturucuyla yakalandı.

Güzellik uzmanı Stephanie Nelson, Instagram sayesinde İngiltere’de büyük bir üne kavuştu.

Müşterilerine yaptığı başarılı operasyonların yanı sıra, lüks yaşamı da hayli ilgi çekiyordu.

Yerel bir kozmetik firması işleten Stephanie Nelson’ın 7 yaşında bir çocuğu var. Öte yandan Nelson’ın 5 aylık hamile olduğu da ortaya çıktı.

Stephanie Nelson’ın aracındaki gizli bölme

Lüks yaşantısından ödün vermeyen Nelson, Fransa ve İspanya sahilleri başta olmak üzere dünyanın bir çok tatil beldesinden fotoğraflarını Instagram’a yüklüyordu.

Geçtiğimiz ay Londra’da yapılan bir otomobil aramasında Nelson’ın aracından 15 kilo uyuşturucu çıktı. Nelson, uyuşturucu taşıdığını bilmediğini ileri sürdü.

Suçu eski sevgilisine atan Nelson, “Bana paketi eski sevgilim vermişti. Rica ettiği için taşıdım, ne taşıdığımdan haberim yoktu” dedi.

Araçta yapılan aramada uyuşturucudan haberi olmadığını söyleyen Nelson’ın sözleri inandırıcı bulunmadı.

Çünkü uyuşturucu için özel bir bölme yapılmıştı. Nelson’ın söyledikleri mahkemede karşılık bulmayınca suçunu kabullendi ve hakim kendisine 10 yıl hapis cezası verdi.

Öte yandan hamile olan Nelson için davanın savcısı Statman, tutukluluk süresi boyunca 30 yaşındaki kadının hamileliğini en iyi şekilde sürdürebilmesi için gereken tüm imkanların sağlanması talimatını verdi.

Polis gizlenen uyuşturucuları böyle yakaladı

Hayatı tamamen lüks

Nelson’ın yakınları, güzellik uzmanlığından kazandığı para yetmeyince bu yollara girmiş olabileceğini düşündüklerini ifade etti.

Nelson bir hafta Fransız Reviera’sından fotoğraflar atarken, diğer hafta Puket’ten kareler paylaşıyordu.

Dünyanın en pahalı restolarında yemek yiyen Nelson’ın tatil harcamaları için aylık ortalama 30 bin sterlin ayırdığı ifade ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.