kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5688
EURO
34,7210
STERLIN
40,4810
BITCOIN
$63.066
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Hackney Polisi 4’üncü Noel kahvaltısını gerçekleştirdi

10.12.2018
0
A+
A-

Hackney Polisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 4’üncü Noel kahvaltısı bu yıl, Stoke Newington’da bulunan Urfa Ocakbaşı Restaurant’da, 10 Aralık Pazartesi sabahı gerçekleşti.

Kahvaltıya, Hackney Belediye Başkanı Philip Glanville, dernek ve sivil toplum örgütü temsilcileri, Hackney Polis merkezinde görev yapan bazı polis memurları ve vatandaşlar katıldı.

Polis memurları ve vatandaşların birbirleriyle kaynaştığı ve sohbet etme fırsatı buldukları etkinlikte vatandaşlar, Hackney bölgesinde görevli polis memurları ile hatıra fotoğrafları çekildiler. Noel konsepti ile dekore edilen mekanda, açık büfe sunulan zengin kahvaltı çeşidi ile konuklar oldukça güzel vakit geçirdiler.

Londra Gazete’ye konuşan Hackney Belediyesi eski Meclis Üyesi Saleem Siddiqui, Hackney polisi tarafından son dört yıldır geleneksel olarak düzenlenen Noel kahvaltısının oldukça yoğun ilgi gördüğüne değinerek, böylece polis memurları ve vatandaşların aynı ortamda bulunmalarının önemli olduğunu vurguladı.

Hackney Belediye Başkanı Philip Glanville farklı toplulukları bir araya getirmenin önemine değinerek şunları söyledi: “Londra’da yaşamanın büyük avantajı, farklı toplulukların bir araya gelmesi ve birlikte dayanışma sağlaması. Tüm suçlarla mücadele de vatandaşlarımız bizlere son derece yardımcı oluyorlar. Vatandaşlarımızdan suçluların yakalanması konusunda büyük bir destek alıyoruz. Bu sebeple bize destek veren tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Bugün bu kahvaltı ile geçtiğimiz yılı geride bırakıp yepyeni bir yıla girecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri bu etkinliğimizde yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.