kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,8036
EURO
34,7732
STERLIN
40,6751
BITCOIN
$61.816
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Dünyanın ilk otomobil oteli İngiltere’de açılıyor

Dünyanın ilk otomobil oteli İngiltere’de açılıyor
13.08.2018
0
A+
A-

Eski İngiliz Hava Kuvvetleri üssü son 5 yılda otomobil merkezi haline döndürüldü. Klasik otomobil uzmanları tarafından satın alınan bölge yıkılmaktan son anda kurtarıldı.

Şimdilerde bu bölgenin eşi benzeri görülmemiş 344 odalı bir otomobil oteline çevrileceği konuşuluyor. Otel, bölgenin eski tarihine sadık kalacak şekilde tekrar restore edilecek. İngiliz Hava Kuvvetleri’nin kamuflaj eğitim üssü olan bölgenin dizaynı korunacak ve içerideki hangarlar ile uyum göstermesi sağlanacak.

Lüks bir restoran, bar, toplantı alanı, spor salonu, yüzme havuzu ve saunaya sahip olacak olan otel, otomobil tutkunları için bir cennet haline getirilecek. Bölge geçmişten, gelecekten ve günümüzden pek çok modeli gözler önüne serecek. Otelin girişinde ziyaretçileri hareketli bir platform üzerinde duran otomobiller karşılayacak. Bunun yanında ziyaretçilerin Bicester’ın pistine çıkması mümkün olacak.

Bicester sit alanının sahibi ve yöneticisi Dan Geoghegan: ” Otomobil otelimize gelecek olan ziyaretçilerimiz için şimdiden heyecanlıyız. Misafirlerimiz pek çok otomobili aynı anda görebilecek, özel pistimizde tur atabilecek, hangarları gezebilecek ve gelecekteki otomotiv teknolojilerine yakından bakabilecek.”

Otel İngiliz tasarımcı ve otomobil tutkunu Dexter Moren tarafından dizayn ediliyor. Moren oteli 1936 model C-Type’a benzeyecek şekilde tasarlamayı planlıyor.

Moren: “Otel uzmanı ve iç mimar ekibi Dexter Moren Associates, böyle bir görev için seçilmekten onur duyuyor. Eski İngiliz Hava Kuvvetleri üssünde yapılacak bu girişim, otomobilleri ve uçak tasarımlarını bir araya getirmemizi sağlayacak. Hedefimiz zengin tarihi ile dikkat çeken bu bölgenin güzelliklerini korumak, uçuş tarihine olan katkısından ders çıkarmak ve tüm alanı daha da ileriye taşımak olacak.”

Otel, Bicester sit alanındaki gelişmelerden sadece biri olacak.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.