kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.924
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Öldürülen Nigar’ın babası isyan etti: “Sistem ve cehalet yine kazandı”

Öldürülen Nigar’ın babası isyan etti: “Sistem ve cehalet yine kazandı”

Uzun yıllardır İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan Kıbrıslı Nigar Tevfik Erhalk’ın geçen hafta Kıbrıs tatilinde eşi tarafından öldürülmesinin ardından Nigar Tevfik’in babası Yaşar Duru isyan etti.

Boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından Kıbrıs’ta av tüfeğiyle vurularak öldürülen Nigar Tevfik Erhalk’ın babası Yaşar Duru sosyal medyadan kızı hakkında yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı.

Kızına olan sevgisini anlatan baba Yaşar Duru, kızının öldürülmesine isyan ederek, “Sistem ve cehalet yine kazandı..!” dedi.

Baba Yaşar Duru’nun paylaşımı şöyle:

“Melek gibiydi, bu dünyada onu sevmeyen bir tek insan yoktu. Otuz dört yıl önce evlendi otuz dört sene aradığı, beklediği saadeti bulamadı. Ayrılmaya karar verdi ayrılıkta mutlu olacağını düşünerek..!

“Eş” olarak verdiğimiz kocası ayrılmasını önlemek için tüfeğini doğrulttu ve vurdu, öldürdü..!

Bu kez ölüm ayırdı..!

İki oğlunu ve bir kızını anasız, bir torun kız bebeği de nenesiz eyledi.

Böyle bir olayı ortaya koyan kafayı, zihniyeti yaratan ve hiç insaf kabul etmeyen düşünce tarzını kınamaktır benim niyetim. Sistem, bu zihniyeti bu vahşeti asırlar önce yarattığı halde hala bu modern kabul edilen dünyada iman, insaf tanımadan acımasız tarzda tüfeğin kustuğu ölüme maruz bırakmakta, gafil davranmaktadır.

Benim kızım Nigar da böyle bir zihniyetin silahına kurban gitmiştir. Bu zihniyet can almaya heveslenirken keşke yarattığı daha büyük problemleri de görebilseydi ve büyük hevesle tetik çekecek parmakta daha fazla mantık bulabilseydi…

Olmadı ama, ve bir parmak oynaması sevimli çiçeğimizi hayatına veda ettirdi. Şimdi anne toprağa teslim olurken tetiği çektiren sistemin unsuru da demirler arasında ömür çürütmeye mahkum..!

Sistem ve cehalet yine kazandı..!”

NİGAR’IN CENAZESİ KIBRIS’TA DEFNEDİLECEK

Acılı baba Yaşar Duru, sosyal medyadan yaptığı bir diğer paylaşımda ise hayatını kaybeden kızı Nigar Tevfik’in cenazesinin 3 Ağustos Cuma günü Saat 13.00’te Kıbrıs Türkmenköy (Mağusa) köyündeki kabristanlığa defnedileceğini açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.