kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
STERLIN
40,9851
BITCOIN
$70.115
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Yatakta bu 3 pozisyona dikkat edin

İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden Daily Mail, dünyanın en tehlikeli seks pozisyonlarını ortaya çıkardı.

Yatakta bu 3 pozisyona dikkat edin
16.09.2017
0
A+
A-

İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden Daily Mail, dünyanın en tehlikeli seks pozisyonlarını ortaya çıkardı. Bilimsel bir makaleden alınan listede birçoklarına göre ‘Dünyanın en sıkıcı pozisyonu’ olarak bilinen pozisyonlardan biri ise ilk üçte. Araştırmanın başlığı ise, ‘Seks pozisyonları ve penis kırılması’.

Tıp alanında yaşanan gelişmeleri okuyucularına duyuran International Journal of Impotence Research dergisinde yer alan makalede en çok sakatlığın meydana geldiği seks pozisyonları belirlendi. “Cinsel ilişki pozisyonu ve şiddetli penis faktürü (kırılması)” başlıklı makalede doktorların uyarıları ve konuyla ilgili istatistikler açıklanıyor.

SEKS SIRASINDAKİ EN TEHLİKELİ POZİSYONLARI SIRALADILAR

Araştırmada seks sırasında yaşanan sakatlıkları ve penis kırılmasını inceleyen bilim insanları, en tehlikeli seks pozisyonu olarak “Dört

ayak üzerinde” ya da “köpek stili” olarak bilinen pozisyon yer alıyor. Penis kırılma vakalarından %41’inin bu pozisyondan kaynaklandığını belirten yetkililer diğer tehlikeli seks pozisyonlarını da sıraladı.

‘EN SIKICI POZİSYON’

Araştırmaya göre “misyoner” pozisyonu en tehlikeli ikinci pozisyon konumunda. Penis kırılma vakalarında görülen bu pozisyon hakkında Daily Mail gazetesi, “Birçoklarına göre en sıkıcı pozisyon olmasının yanında en tehlikeli pozisyonlardan biri” ifadesini kullandı. Bu pozisyonda görülen vakaların oranının ise %25 olduğu kaydedildi.

Bu ikisine oranla en güvenli pozisyonlardan birinin ise kadının üstte olduğu pozisyon olduğu kaydedildi. R Barros, L. Schulze, AA Ornellas, L. Koifman ve L.A. Favorito’nun yürüttüğü araştırma hakkında, “Dört ayak üzerinde ve misyoner pozisyonlarında çok ciddi bir risk farkı yok ama dört ayak üzerinde pozisyonu ile kadının üstte olduğu pozisyon arasında ciddi bir risk farkı var” yorumunu yaptı.(MYNET.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.