kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3484
EURO
35,0098
STERLIN
40,9625
BITCOIN
$70.731
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Dalston’daki ölüm cinayet mi yoksa intihar mı? (Videolu Haber)

Polisin gözaltına alırken aşırı güç uyguladığı 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

24.07.2017
0
A+
A-

Polisin gözaltına alırken aşırı güç uyguladığı 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Olay Dalston’da geçen Cumartesi sabah saatlerinde meydana geldi.

Rashan Charles olarak bilinen genç, polislerden kaçarak bir off licence dükkanına girdi.

Dükkanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde gencin ağzına bir cisim attıkttan sonra yuttuğu, polis memurlarınınsa aşırı güç kullanarak 20 yaşındaki genci gözaltına almaya çalıştığı görüldü.

Metropolitan Polis sözcüsü olaya ilişkin “Bir nesneyi yutmaya çalıştığı görülen maktul, Kingsland Yolu’nda bir dükkana girdi. Polis memurları müdahale etti ve adamın kendisine zarar vermesini önlemeye çalıştı ancak Charles sonra hastalandı.” açıklamasını yaptı.

Olayın ardından ambulans çağrıldığını belirten sözcü, polis memurlarının bu süre zarfında maktule ilk yardımda bulunduklarını ifade etti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Charles’ı Royal London Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdahaleden yaklaşık bir saat sonra genci hayatını kaybettiği duyuruldu.

Charles’ın bir akrabası, maktule otopsi yapılacağını duyurdu.

Kamera görüntülerine göre polis tarafından aşırı güç uygulanan Charles’ın bir cinayete mi kurban gittiği yoksa polisin açıklamasına göre yuttuğu bir cisimle intihar mı ettiği yapılan otopsi sonrası ortaya çıkacak.

ÇİÇEKLER CHARLES İÇİN

Gencin sevenleri hayatını kaybettiği yere çiçekler koymaya başladı.

İsmini verme istemeyen bir kişi, Cherles’ın civarda tanınan ve sevilen bir kişi olduğunu, yaşına göre olgun olduğunu ve onun ölüm haberinin kendisini şok ettiğini söyledi.

PROTESTO EDİLECEK

Yaşananların ardından Hackney Irkçılığa ve Faşizme Karşı Durma üyeleri sosyal medya üzerinde polisi protesto etmek üzere bir araya gelme çağrısı yaptı.

Yoğun bir kalabalığın toplanması beklenen protesto gösterisi bugün (Pazartesi) saat 18.30’da Stoke Newington Polis Karakolu önünde kerçekleşecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.