kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2452
EURO
34,8056
STERLIN
40,5163
BITCOIN
$62.808
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
19°C
LONDRA
19°C
Orta şiddetli yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
16°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Seri katil Jeffrey Dahmer’ın hayranları babasını rahat bırakmıyor

Seri katil Jeffrey Dahmer’ın hayranları babasını rahat bırakmıyor
24.10.2022
0
A+
A-

Netflix’te yayınlanan Dahmer, tüm dünyada bir fenomen haline gelirken odağına aldığı seri katil Jeffrey Dahmer’a da ilgiyi artırıyor. Dizinin yayınlanmasından sonra kimileri hayranlıklarını kimileri de öfkelerini göstermek için soluğu Dahmer’ın babasının evinde alıyor. 1994 yılında hapishanede ölen Jeffrey Dahmer yerine, baba Lionel Dahmer’ı hedef alanlar arasında iç çamaşırını fırlatanlar ya da zorla Dahmer’ın evine girmeye çalışanlar var.

Jeffrey Dahmer’ın 86 yaşındaki babası son günlerde pek de normal bir hayat yaşayamıyor. Baba Lionel Dahmer, oğlunun çılgın hayranlarının eve zorla girmeye çalıştıklarına, bir kadının iç çamaşırını araba yoluna fırlatmasına şahit oldu. Sonunda Lionel Dahmer silahlanmak zorunda kaldığını söylüyor.

Netflix dizisi Dahmer, izlenme rekorları kırarken tüm dünyada da bir zamanlar cinayetleriyle kan donduran Jeffrey Dahmer’a ilgi arttı. 17 erkek çocuğunu ve genci öldüren, cinayetlerinde tecavüz, işkence, yamyamlık gibi kan donduran detaylar bulunan ve 1994 yılında hapishanede öldürülen Dahmer’a artık ulaşmak mümkün olmayınca bazı izleyiciler soluğu katilin babası Lionel Dahmer’ın evinde aldı.

“SENİ SEVİYORUM LIONEL” DİYE BAĞIRIP İÇ ÇAMAŞIRINI ATTI

Lionel Dahmer’ın bakıcısı Jeb, yirmili yaşlarındaki bir kadının “Seni seviyorum Lionel” diye bağırırken iç çamaşırını araba yoluna attığını söyledi. Başka bir adamın ise Lionel Dahmer’la yüzleşme girişimlerinde çok agresif davrandığını ve bu yüzden artık silahlandığını anlattı. Ayrıca Jeb, Lionel’in Netflix dizisindeki rolü nedeniyle Netflix’e karşı büyük bir dava açmayı düşündüğünü söyledi. Dizide Lionel Dahmer’ı aktör Richard Jenkins canlandırıyor.

1978 ve 1991 yılları arasında Jeffrey Dahmer, Wisconsin ve Ohio’da 17 genç erkeği öldürdü. 1992’de mahkum edildi ve iki yıl sonra 34 yaşında hapishanede öldürüldü.

Jeffrey Dahmer’ın babası, Lionel Dahmer…

Kayıtlar, Lionel’in şu anda Ohio’da ikinci karısı Shari ile birlikte yaşadığını gösteriyor. Anne Joyce ise Lionel Dahmer ile 1978’de boşanmıştı.

Jeb The Sun’a şunları söyledi: “Bu yeni Dahmer dizisi gerçekten hızlı bir şekilde patladı. Görünüşe göre ne zaman bir film ya da dizi çıksa, hayranlar arasında bir sürü çılgınlıklar olmaya başlıyor.”

İç çamaşırı olayını da anlatan Jeb, “Yolun sonunda bir kadını durdurduk, külotunu çıkarıp bahçeye attı. Kız yirmili yaşlarının başında gibi görünüyordu ve ‘Seni seviyorum Lionel’ diye bağırıyordu. Lionel 86 yaşında ve işte bu 20 yaşındaki bir kadın iç çamaşırını ona fırlatıyor.”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.