kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5119
EURO
34,9417
STERLIN
40,7826
BITCOIN
$64.060
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Trump’ın koronaya yakalanması Simpsonlar dizisindeki kehaneti akıllara getirdi

Trump’ın koronaya yakalanması Simpsonlar dizisindeki kehaneti akıllara getirdi
02.10.2020
0
A+
A-

ABD Başkanı Donald Trump’ın koronavirüse yakalandığını duyurmasının ardından geleceği bilen çizgi film olarak adlandırılan Simpsonlar’ın kehanetleri yeniden gündeme geldi. Dizinin bir bölümünde Trump’ın ölümü işlenmiş, tarih olarak ise 27 Ağustos 2020 işaret edilmişti.

ABD Başkanı Donald Trump’ın koronavirüse yakalandığını duyurması bazı gerçek olayları önceden tahmin eden ABD’nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar’daki ölüm sahnesini akıllara getirdi.

27 AĞUSTOS 2020 İŞARET EDİLMİŞTİ

Dizinin daha önceki bölümlerinde Trump’ın ölümü işlenmiş, tarih olarak ise 27 Ağustos 2020 işaret edilmişti. Ancak ölüm tarihi olarak işaret edilen 27 Ağustos 2020’de Trump, 3 Kasım’da yapılacak 59. başkanlık seçimleri için aday gösterilmişti. Bu kehanet gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bilinmez ama Trump ve eşinin koronavirüse yakalanması diziyi sosyal medyada dünya gündeminde ilk sıralara taşıdı.

BİRÇOK OLAYI YAŞANMADAN BİLDİLER

Daha önce koronavirüs, Facetime, akıllı saat, Yunanistan’ın borç temerrüdü, kripto para ve Game Of Thrones’ta Dragon’un ateşli saldırısı başta olmak üzere birçok önemli olaya daha yaşanmadan bölümlerinde yer veren Simpsons dizisi, Donald Trump’ın koronavirüse yakalanmasının ardından yeniden gündeme geldi.

BEYRUT PATLAMASI

Simpsonlar, Lübnan’daki patlama ardından da gündeme gelmişti. Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta gerçekleşen patlamanın ardından, Simpsonlar’ın eski bir bölümü sosyal medyada konuşuldu.

KORONAVİRÜS SALGINI

Dizinin takipçileri, Çin’in Wuhan kenti yerine Japonya’dan yayılan bir virüsten söz etmesiyle Simpsonlar’ın 27 yıl önce koronavirüsü de tahmin ettiğini düşünüyor. Dizinin 1993’te yayınlanan bir bölümünde, Japonya’dan yayılan Osaka Flu adlı virüsten söz ediliyor.

BEYAZ SARAY: DURUMLARI İYİ, EVDE KALACAKLAR

Öte yandan Trump ve eşinin koronavirüse yakalanması sonrası Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, “Şu anda hem Başkan hem de First Lady iyi durumdalar ve iyileşme sürecinde her ikisi de Beyaz Saray’ın içinde evde kalacaklar” ifadelerine yer verildi.

KORONAYA YAKALANAN DANIŞMANI İLE AYNI UÇAKTAYDI

Trump önceki gün yaptığı açıklamada, “Hope her zaman maske takıyordu ama testi pozitif çıktı. Az önce test yaptırdım, Melenia da yaptırdı. Virüse yakalanıp yakalanmadığımızı bilmiyorum. Ne olacağını göreceğiz” ifadelerini kullanmıştı. Hicks’in, Trump’ın salı günü başkanlık tartışması için gittiği Ohio ziyaretinde Trump ile aynı uçakta olduğu bildirilmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.