kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4847
EURO
34,5827
STERLIN
40,5123
BITCOIN
$62.874
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Eski koca dehşeti! TikTok yayını açan fenomen kadını benzin döküp yaktı

Eski koca dehşeti! TikTok yayını açan fenomen kadını benzin döküp yaktı
02.10.2020
0
A+
A-

Çin’de canlı yayın sırasında eski kocası tarafından üzerine benzin dökülerek yakılan TikTok fenomeni bir kadın yaşamını yitirdi.

Çin medyasına göre Çengdu kentindeki olay 14 Eylül’de meydana geldi. TikTok’un Çin versiyonu Douyin’de yüz binlerce takipçisi bulunan ve köy hayatı videoları milyonlarca kişi tarafından beğenilen Lamu adlı kadın canlı yayına hazırlanırken ekranı aniden karardı. Bir süre önce boşandığı kocasının, bir satırla kapıyı kırarak elinde benzin bidonuyla içeri girdiği ve Lamu’yu ateşe verdiği belirtildi.

16 GÜN KOMADA KALDI

Jinçuan polis yetkilileri, vücudunun yüzde 90’ı yanan Lamu’nun yerel bir hastaneye kaldırıldığını ve buradan da Siçuan’da bir hastaneye nakledilğini bildirdi. 16 gün komada kalan iki çocuk annesi kadının kurtarılamadığı ve 30 Eylül’de öldüğü açıklandı.

YENİDEN EVLENMELERİ İÇİN TEHDİT EDİYORDU

Devlet denetimideki Beijing Youth Daily sitesinin haberine göre soyadının Tang olduğu belirtilen kocası evlilikleri sırasında Lamu’ya şiddet uyguluyordu. Lamu’nun Luo adlı eniştesi, “Karım Tang’ın onu sürekli dövdüğünü söylüyordu” dedi. İki çocukları olan Lamu ve Tang, Mayıs’ta boşandı. Mahkeme çocuklardan birinin velayetini anneye, diğerinin velayetini de babaya verdi. Ancak habere göre Tang, daha sonra kendisiyle yeniden evlenmezse çocuklardan birini öldüreceği tehdidinde bulundu.

İKİNCİ KEZ BOŞANDILAR

Lamu, Tang’la evlenmeyi kabul etti ancak bir süre sonra evden kaçtı. Tang’ın, Lamu’nun yerini söylemeyen kız kardeşini de dövdüğü ileri sürüldü. Aile üyeleri, durumu polise bildirmelerine rağmen hiçbir şey yapılmadığını söylüyor. Daha sonra Lamu’yla Tang’ın yeniden boşandığı ve bu kez iki çocuğun velayetinin de anneye geçtiği belirtildi. Polis, Tang’ın 14 Eylül’de kasten insan öldürme şüphesiyle gözaltına alındığını ve soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

HALK İSYAN ETTİ

Olay ülkede büyük infiale neden oldu. Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo sitesinde 70 milyon kişi Lamu’nun ölüm haberiyle ilgili paylaşımda bulundu. Yorumlarda, şiddet mağduru kadınların adli sistemde yaşadıkları zorluklara dikkat çekildi ve polis suçlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.