kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
STERLIN
41,0248
BITCOIN
$70.831
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Babalarını telefonda şarkılar söyleyerek ölüme uğurlayan dört kardeş

Babalarını telefonda şarkılar söyleyerek ölüme uğurlayan dört kardeş
23.04.2020
0
A+
A-
Don Adair

ABD’nin Rochester kentinde, farklı eyalet ve ülkelerde yaşayan dört kardeş, ölüm döşeğindeki koronavirüs hastası babalarına 30 saat süren bir telefon bağlantısıyla veda etti.

Teksas, New York, Kuzey Carolina ve Danimarka’da yaşayan kardeşler, 7 Nisan’da ölen 76 yaşındaki babaları Don Adair’e son nefesine kadar şarkılar söyledi.

Hastaneye gelmelerine izin verilmeyen kardeşler, babalarıyla bir hemşirenin yardımıyla konuşabildi.

Hemşire telefonu kulağına tuttu

Adı belirtilmeyen hemşire, Adair’in hastaneden sekiz kilometre uzakta yaşayan kızı Abby Adair Reinhard’a kendisini arayıp telefonu babasının kulağına tutabileceğini söyledi. Daha sonra görüşmeye diğer kardeşler de katıldı.

Çocukları, konuşamayan ama kendilerini duyan babalarına anılarını anlattı, şarkılar söyledi. Görüşme, Adair’in son nefesini verdiği ana kadar devam etti.

Abby Adair Reinhard

Abby Adair Reinhard, düğününde babasına sarılırken

‘Büyük bir lütuftu’

Reinhard, CNN Televizyonu sunucularından Anderson Cooper’a son görüşmeyi anlatırken “Bizim için çok büyük bir lütuftu. Bir tür kapanış gibiydi. Söylemem gerekenleri söyledim. Sonun geldiğini bilmeme, onu görememe, elini tutamama rağmen telefonda bunu yapabilmek çok değerliydi” dedi.

Abby Adair Reinhard şöyle devam etti:

“Onun sadece nefeslerini duyuyorduk. Ona anılarımızı anlattık, şarkılar söyledik. Onu ne kadar sevdiğimizi söyledik. Babama, beni sevdiği için teşekkür ettim. Özür dilemem gereken şeyler için özür diledim. Onu affetmem gereken şeyler için affettim. Hayatta aileden ve sevgiden daha önemli bir şey olmadığını bir kez daha anladım.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.