kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,8006
EURO
35,1560
STERLIN
41,5641
BITCOIN
$64.123
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
22°C
LONDRA
22°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Hafif yağmur
26°C
Pazar Az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
27°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
28°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
25°C

Mevsimlik Oyuncular Tiyatro Haftası Başlıyor!

Mevsimlik Oyuncular Tiyatro Haftası Başlıyor!
14.06.2024
0
A+
A-

 Pandemi sonrası tiyatro severleri yeniden bir araya getirmek amacıyla kurulan Mevsimlik Oyuncular, geçen sene kapalı gişi oynadıkları “Yazmak Eylemi” oyunundan sonra bu yıl tiyatro haftasıyla sahneye geri dönüyor.

Mevsimlik Oyuncular, Eda Çatalçam ve Fatih Dönmez’in eğitmenliğinde, 2020 yılında yetişkinlere yönelik bir oyunculuk kursu olarak kuruldu. Bu sene şan eğitmeni Emir Buran’ın da katılımıyla eğitmen kadrosunu daha da genişleten” Mevsimlik Oyuncular” tiyatro aracılığıyla nefes almak, eğlenmek, birlikte üretmek ve kendini ifade etmek isteyen herkesin buluştuğu bu atölye. Ve bu yıl “Mevsimlik Oyuncular” tiyatro Haftası adıyla ve dopdolu bir programla izleyicileriyle buluşuyor.

Aynı zamanda sizleri Karikatür sanatçısı Hüseyin Aslan fuayede karşılayacak. İsterseniz karikatür olarak portrelerinizi yaptırabilirsiniz.

Mevsimlik Oyuncular Tiyatro Haftası’ndaki etkinliklere katılmak için oyunlardan birine biletinizi göstermeniz yeterli. Bu özel haftayı kaçırmayın ve tiyatronun büyülü dünyasında yerinizi alın!

Etkinlik Programı ve Detaylar

18-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan “Mevsimlik Oyuncular Tiyatro Haftası”, Londra’nın 16 Northwold Rd, London N16 7HR adresindeki The Tower Theatre’da gerçekleşecek. Beş gün boyunca üç farklı oyun, bir standup gösterisi ve bir söyleşiyle tiyatro severlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Oyunlar:

Hiçbir Yerdeki AdamKumpany

Öldürmek Üzerine Kısa Bir Oyun

 Söyleşi:

  • Konu: Tiyatro Göçer mi?
  • Konuşmacılar: Tilbe Saran, Philip Arditti
  • Tarih: 22 Haziran, 16:30

Askıda Bilet Uygulaması

Askıda Bilet uygulaması ile “Herkes için Tiyatro” sloganının da mümkün kılınması hedefleniyor. Mevsimlik Oyuncular Tiyatro Haftası’nda, hiç tanımadığınız birinin tiyatro ile buluşmasına ister kişi, ister kurum olarak katkı sağlayabilir ve tiyatro oyun bileti hediye edebilirsiniz. Askıda biriken biletler kadın dernekleri ve öğrenci birlikleri ile info@maviproductionuk.com adresinden özel olarak ulaşan kişilere iletilecektir. Askıda Bilet fiyatları £15’tir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.