kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$63.180
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazar Parçalı az bulutlu
14°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

İngiltere’den sağlık turizmi İçin Edremit’e gittiler

Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Saima Ashraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema ve New Westminster Üniveristesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Tariq H. Cheema, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı makamında ziyaret etti.

İngiltere’den sağlık turizmi İçin Edremit’e gittiler
26.07.2016
0
A+
A-

EDREMIT-SAGLIK

Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Saima Ashraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema ve New Westminster Üniveristesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Tariq H. Cheema, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka‘yı makamında ziyaret ederek, sağlık turizmi ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Sağlık turizmi faaliyetleri ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Londra‘dan giden konuklarına ilçe ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit‘in, yer altı termal zenginlikleri ile sağlık turizmi açısından en uygun bölgelerden olduğunu kaydederek, “Sağlık turizmi alanında son yıllarda yeni tesisler, zincir oteller ilçemizde açılmaya başlandı. Binlerce kişi, sağlık turizminden faydalanmak için ilçemize geliyor. Bu alanda, ilçemize yeni yatırımların gelmesi ve yeni tesisler kazandırılması için, belediye olarak kolaylıklar sağlamaya hazırız” dedi.
ingiltere_den_saglik_turizmi_icin_edremit_e_geldiler_h16100

Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Saima Ashraf ise, sağlık turizminin hızla gelişen bir sektör olduğunu belirterek, bu alanda hızla gelişmekte olan Edremit ilçesinde yerinde görmek için ziyarette bulunduklarını söyledi. Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema, insanların farklı kent ve ülkelere giderek hem tatil, hem de sağlık açısından şifa aradıklarını belirterek, Edremit‘te sağlık turizmi alanında nelerin yapıldığını, yeni nelerin yapılabileceğini yerinde görebilmek için geldiklerini söyledi. (haberler.com)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.