kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$64.439
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
18°C
LONDRA
18°C
Orta şiddetli yağmur
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
17°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Perşembe açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

330 İngiliz seyahat acentası Londra’da eğitim aldı

Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, Britanya’da faaliyet gösteren 300 seyahat acentasına eğitim verdi.

330 İngiliz seyahat acentası Londra’da eğitim aldı
21.11.2015
0
A+
A-

 

TURIZM

Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, Britanya’da faaliyet gösteren 300 seyahat acentasına  eğitim verdi. En büyük road show etkinliğinde 4 gün boyunca, 4 farklı şehirde düzenlendi. Birleşik Kralık`taki seyahat acentalarının, Türkiye`ye  yönelik artan talepten  dolayı Türkiye hakkında daha çok bilgi almak istemeleri üzerine düzenlendi.

Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ile birlikte Intra Travel Mice; Unison Turkey Travel and Event; Travel Shop Turkey;  Ela Resort Hotel; Dalaman Airport and the Association of Turkish Travel Agencies gibi seçkin  seyahat acentaları, otel ve havayolu firmaları ile iş birliği ile gerçekleşen  etkinlikte yer alarak, seyahat acentalarını  Türkiye ve Türkiye`deki son gelişmelerle ilgili bilgilendirdi. Seyahat acentalarına tatil ödüllerinin yanı sıra bir çok armağan takdim edildi.

turizmegitim

İNGİLİZ SEYAHAT ACENTALARINA TÜRKİYE EĞİTİMİ

Etkinlik  boyunca Birmingham’da  Hilton Metropole, Hotels,Manchester’da Tiger Tiger, Newcastle’da Tiger Tiger, Glasgow’da Roma Restaurant ziyaret edildi.

Türkiye ve önde gelen seyahat acentaları için yüzyüze eğitimin büyük önem taşıdığını  söyleyen Londra Kültür ve Tanıtma Ataşesi Ali Selçuk Can,  Türkiye`nin  zengin mutfağı, tarihi ve arkeolojik kalıntıları, geniş çiçek florası, göz kamaştıran plajlariyla ve ayrıca  macera ve spor tutkunlarına sunduğu imkanlarla  eşsiz ve  çeşitlilik arzeden bir destinasyon olduğunu belirtti. Seyahat acentalarıyla yapılan bu eğitimin, Türk turizmine  önemli katkı sağlayacağını da sözlerine eklerken Edinburg Türkiye Konsolosu  Semih Lütfi Turgut`a katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.  Konuşmasına devam eden  Ataşe Ali Selçuk Can “OTT ile işbirliği yaparak sene başında online eğitim sistemini hayata geçirdik. Acentalarımız artık tüm destinasyon bilgilerine hemen ulaşabiliyor. Başarılı geçen bu roadshowdan sonra önümüzdeki sene yapılacak olan Road Show un tarihlerini şimdiden düşünmeye başladık” dedi.

turizmegitim2

turizmegitim1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.