kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
STERLIN
40,9403
BITCOIN
$69.700
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Kılıçdaroğlu Babala TV’ye çıkacak

Kılıçdaroğlu Babala TV’ye çıkacak
16.05.2023
0
A+
A-
Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, liderlerin katılımcıların sorularını yanıtladığı “Mevzular Açık Mikrofon” programına katılacağı açıklandı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Youtube kanalı Babala TV’de yayınlanan “Mevzular Açık Mikrofon” programına katılacak.

Seçim öncesinde çok sayıda siyasi parti lideri, “Mevzular Açık Mikrofon” programa katılmış, siyasilere sorulan sorular ve verdikleri yanıtlar gündem olmuştu. Cumhurbaşkanı adayları Sinan Oğan ve Muharrem İnce de programda soruları cevaplamıştı.

Kılıçdaroğlu’nun ise “provokasyonlarla ilgili çekinceler” nedeniyle programa katılmama kararı aldığı açıklanmıştı.

Habertürk Televizyonu yayınında konuşan MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, “Sayın Kılıçdaroğlu, birkaç gün sonra programın adını söylememin mahsuru var mı bilmiyorum, ama gençlerle yapılan o çok meşhur programlardan bir tanesine katılacağını şimdiden söyleyebilirim. Babala TV’yi kastediyorum. Ben karar verdiği bilgisini aldım” dedi.

Kulat’ın açıklamasını Twitter hesabından paylaşan Oğuzhan Uğur, “Evet Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofona geliyor! ve evet ben de televizyondan öğrendim =) Teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Kılıçdaroğlu’nun da aradığını söyleyen Uğur, “Sn. Kılıçdaroğlu da arayıp bizzat geleceğini teyit etti. Bilginize” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.