kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3549
EURO
34,7693
STERLIN
40,6381
BITCOIN
$59.035
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
18°C
Cumartesi Parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Dr. Ekrem Karakaya Konya Şehir Hastanesi’nde öldürüldü

Dr. Ekrem Karakaya Konya Şehir Hastanesi’nde öldürüldü
07.07.2022
0
A+
A-

Türkiye’yi tam anlamıyla sarstı. Önce doktoru öldürdü sonra intihar etti. Konya Şehir Hastanesi’nde dehşet yaşandı. Yunak İlçe Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay, Konya Şehir Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya’yı silahla vurarak öldürdü. Akçay, daha sonra aynı silah ile kendi başına ateş ederek intihar etti. Konya Valisi Vahdettin Özkan yaptığı açıklamada, “Saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.” dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de korkunç olayla ilgili “Doktor Ekrem Karakaya’nın silahlı saldırı sonucu öldürülmesini, vatandaşlarımızın sağlığı için mücadele veren hekim kardeşimizin alçakça katledilmesini lanetliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Konya’da kan donduran olay! Konya Şehir Hastanesi’nde görevli Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya, 39 yaşındaki Hacı Mehmet Akçay tarafından poliklinikte vurularak öldürüldü. Aynı silahla kafasına ateş eden silahlı saldırganda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Saldırgan Akçay’ın bir ay önce kaybettiği annesinin ölümünden doktor Karakaya’yı sorumlu tuttuğu ileri sürüldü.

KONYA’DA HASTANEDE DEHŞET

Poliklinikte muayene yapan Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya, odaya giren Yunak Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay tarafından silahla ateş edilerek vuruldu. Saldırgan Akçay da aynı silahla başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Hem doktor Karakaya hem de şüpheli Akçay’a ilk müdahale hastane personeli tarafından yapıldı.Dr. Karakaya ve şüpheli Akçay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

‘ANNESİNİN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU TUTMUŞ’

Sabah’ta yer alan habere göre, katil zanlısı Hacı Mehmet Akçay’ın bir ay önce anjiyo olan annesini kaybettiği, annesinin ölümünden de doktor Ekrem Karakaya’yı sorumlu tuttuğu bu nedenle de olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.