kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3684
EURO
34,9598
STERLIN
40,9368
BITCOIN
$70.426
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Eşini doğuma gönderip başka bir kadınla düğün yaptı

Eşini doğuma gönderip başka bir kadınla düğün yaptı
03.09.2020
0
A+
A-

Esra Erol’un programına konuk olan bir kadın, doğuma gittiği gün eşinin başka bir kadınla düğün yaptığını söyledi. Bunun üzerine canlı yayına bağlanan eş ise karısının kendisine kahvaltı hazırlamadığını ve evi temizlemediğini söyleyince Esra Erol öfke kustu.

Hafta başında yeni yayın dönemine başlayan Esra Erol’da akıllara durgunluk veren bir konu ele alındı. Canlı yayına katılan Elif Bayraktar, doğuma gittiği gün eşinin başka bir kadınla düğün yaptığını söyledi. İddiaların ardından canlı yayına bağlanan eş Tarık Bayraktar ise anlattıklarıyla Esra Erol’u kızdırdı.

“HAMİLEYKEN BENİ TERK EDİP BAŞKA KADINLA EVLENDİ”

31 Ağustos’ta Hatay’dan canlı yayına gelen Elif Bayraktar, yaşadıklarını şöyle anlattı: “7 aylık hamileyken eşim Tarık beni terk etti. Ailemin yanına gittim. Beni hiç aramadı, doğuma gittiğimde ise bir başkasıyla dini nikah kıydığını ve üstüne düğün yaptığını öğrendim.”

“EŞİM EVİ TEMİZLEMEDİ, BANA KAHVALTI HAZIRLAMADI”

Kısa sürede tepkilerin odağı olan eş Tarık Bayraktar ise canlı yayına bağlanarak “Ben eşimi terk etmedim, beni o terk etti. Şu an dini nikahlı olduğum eşim Ayşe, çocuğumu ve evli olduğumu biliyor. Eşim Elif evi temizlemiyor, bana sabah kahvaltı hazırlamıyor” dedi.

“KİMSEYLE SİZE HİZMET ETMESİ İÇİN EVLENEMEZSİN”

Esra Erol ise canlı yayında kendini ilginç ifadelerle savunan Tarık’a “Evlilik birine yemek yapmak, evi temizlemek değil. Siz hayatı paylaşmak için evleniyorsunuz, kimseyle kendinize hizmet etmesi için evlenemezsiniz. Ayrıca evliyken başkasıyla nasıl düğün yapabildiniz” diyerek öfke kustu.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.