kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
STERLIN
41,0725
BITCOIN
$70.766
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

İngiliz acente temsilcileri Dalaman’da

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü’nün organizasyonu ve YDA Dalaman Havalimanı işbirliğiyle Türkiye’ye gelen İngiliz acente temsilcileri Marmaris, Akyaka ve Dalyan’ı ziyaret etti.

İngiliz acente temsilcileri Dalaman’da
11.10.2017
0
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü’nün organizasyonu ve YDA Dalaman Havalimanı işbirliğiyle Türkiye‘ye gelen İngiliz acente temsilcileri MarmarisAkyaka ve Dalyan’ı ziyaret etti.

YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü’nün Birleşik Karallık’ta yaptığı saha çalışmaları kapsamında, acentelerin sattığı ürünü tanıması için düzenlenen bilgilendirme turlarının ilkini İskoçya’nın, GlasgowAberdeen, Motherwell, Hamilton, Coatbridge ve Stirling şehirlerinden gelen 14 acente yetkilisi ile gerçekleştirdiklerini söyledi.

Güvenç, “Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğümüz organizasyonu ve Marmaris Belediyesiile GETOB’un destekleri ile Marmaris‘te ağırladığımız misafirlerimizin bir bölümü farklı turlar ile daha önce bölgemize gelmişler fakat bu kadar kapsamlı görme şansı bulamamışlar. İngiliz misafirlerimiz bölgemizin doğal güzelliklerini çok beğendiklerini ifade ettiler. Amacımız bölgemizin sahip olduğu doğal ve tarihi güzellikleri tüm dünyaya tanıtmak. Diğer bir ifadeyle yılmadan çok daha fazla çalışıp anlatmamız gerekiyor. Bölgemizi çok beğendiler ve özellikle güvenlikle ilgili akılllarıa her hangi bir soru işaretinin gelmediğini ifade ettiler” diye konuştu.
MUĞLA’NIN TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ ANLATACAKLAR

Marmaris, SelimiyeOrhaniyeAkyaka, Dalyan’ın tarihi ve doğal güzelliklerini beğendiklerini söyleyen Hillary Rose Clark, Glasgow‘dan geldiğini ifade ederek; “Bölgeyi tanıma amaçlı organize edilen tur ile geldim ve bölgeye hayran kaldım. Bölgede yaşayanlar çok cana yakın. Yemekleriniz harika. Güvenlik konusunda ise en ufak bir huzursuzluk yaşamadım. Majorca’ ya çok sık gidiyorum. Burada kendimi çok güvende hissettim ve en yakın zamanda tekrar geleceğim. Marmaris çok canlı ve enerjik. Marmaris‘te çok güzel marinalar ve alışveriş için onlarca mağaza ve alışveriş merkezi var. Ülkemizde Muğla‘nın tarihi ve doğal güzelliklerini ve gördüğümüz misafirperverliği anlatacağız” dedi.

Newcastle’den geldiğini aktaran Paul Christopher Ayre ise bölgeyi çok beğendiğini belirterek, şunları söyledi;
“Glasgow’da yaşıyorum. Acenta olarak Türkiye‘ ye çok fazla tatil satmıyorduk. Fakat buraya geldikten sonra bölgeyi her yönü ile tanıma fırsatı buldum. Dalyan Nehri ve Marmaris ve çevresi çok güzel. Dağlar muhteşem bi ambiyans yaratıyor. Bölge insanı çok iyi. İngiltere‘ye döner dönmez bölgeyi müşterilerimize anlatmaya başlayacağım.” (HABERLER.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.