kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$62.710
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Londra uçuşunda ‘Elektronik Eşya Yasağı’ uygulanmadı

İngiltere, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 6 ülkeden gelen direkt uçuşlarda kabin içine dizüstü bilgisayar, tablet ve normalden büyük cep telefonlarının alınmayacağını açıklarken bugün yapılan ilk Londra uçuşunda bu yasağın uygulanmadığı görüldü.

Londra uçuşunda ‘Elektronik Eşya Yasağı’ uygulanmadı
22.03.2017
0
A+
A-

İngiltere, aralarında Türkiye‘nin de bulunduğu 6 ülkeden gelen direkt uçuşlarda kabin içine dizüstü bilgisayar, tablet ve normalden büyük cep telefonlarının alınmayacağını açıklarken bugün yapılan ilk Londra uçuşunda bu yasağın uygulanmadığı görüldü.
ABD ve İngiltere tarafından alınan, aralarında Türkiye‘nin de olduğu 6 ülkeden yapılan direkt uçuşlarda kabin içine dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar ve normalden büyük cep telefonlarının alınmaması kararı bu gün yapılan ilk uçuşta uygulanmadı. Karardan haberdar olan yolcular ise hazırlıklı geldi. Londra‘ya giden bazı yolcular yanlarında tablet ve bilgisayar getirmedi.
Londra’ya gitmek için ailesiyle birlikte Atatürk Havalimanına gelen Bünyamın Demirci, “Uygulamadan haberim yok. Hiçbir haberimiz yok ama. Bizde tablet ve bilgisayar var. Sırt çantalarımızda. Hiç bir şey söylemediler yanımızda taşımayacaksınız diye. Böyle bir yasaktan haberimiz yoktu. Az önce bizde internetten okuduk. Şu an sırt çantamda tablet de var, bilgisayarda” dedi. Yasağı düşünerek yanına bilgisayar ve tablet almadığını söyleyen Asıf Yıldırım,” Londra‘ya gidiyoruz. Şu an için herhangi bir şey
söylenmedi. Benim bilgisayarım yok yanımda. Zaten bu yasağı da düşününce almayı düşünmüyordum zaten. Her ülkeye uygulanmaması, sadece Türkiye‘ye uygulanması ve kısıtlı sayıdaki ülke arasında Türkiye‘nin olması hoş değil”dedi (İHA)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.