kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4815
EURO
34,7356
STERLIN
40,6524
BITCOIN
$57.852
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
16°C
LONDRA
16°C
Hafif yağmur
Perşembe Hafif yağmur
14°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Pazar hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Türk girişimciler Londra’da iş planlarını sundular

Türkiye’nin en girişimci ve yenilikçi üniversitelerinden biri olan Sabancı Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri, “SuCool” projesi kapsamında Londra’da iş ve şirket fikirlerini sundular.

Türk girişimciler Londra’da iş planlarını sundular
29.07.2016
0
A+
A-

DSC_1828

Türkiye’nin en girişimci ve yenilikçi üniversitelerinden biri olan Sabancı Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri, “SuCool” projesi kapsamında Londra’da iş ve şirket fikirlerini sundular. Turkish Bankers Association desteği ile gerçekleşen gecede mühendislikten sanata, sosyal medyadan sağlıklı besinlere erişime birçok yaratıcı iş fikri, Londra’nın en büyük inkübasyon merkezlerinden Wayra’da masaya yatırıldı.

SuCool direktörü Kutlu Kazancı’nın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte, Kazancı Türkiye’nin jeopolitik ve kültürel konumundan dolayı girişimcilik ruhuna doğası gereği sahip olduğunu belirtirken, özellikle sosyal medyanın ve global ekonominin etkisiyle bireylerin iş kurma potansiyellerinin hem açıldığını, hem de yoğun rekabet ortamından dolayı birçok dahiyane fikrin daha hayata geçirilmeden harcandığını belirtti. SuCool’un, Türkiye’den dünyaya uzanan girişimcilik ağına önemli bir katkısı olduğunu belirten Kazancı, özellikle “SuCool London” sayesinde de Türkiye’den çıkan fikirlerin uluslararası platformda ses sahibi olduğunu belirtti. Yüksek katılımın olduğu toplantıda Türkiye’den 5 adet iş fikri sunuldu.

DSC_1822

Sunulan iş/şirket fikirleri sırası ile şu şekildeydi:

-Birlikte.al: www.birlikte.al

-Goshopier.com

– HizmetTalebi: www.hizmettalebi.com

– FazlaGıda: www.fazlagida.com

– Scholife: Akademisyenlere yönelik LinkedIn ve Facebook benzeri bir profesyönel iletişim ağı.

– QualifyLabs: www.qualifylabs.com

İngiltere’den yatırımcıların ve diğer girişimcilerin katıldığı toplantıda, iş fikirlerini sunan Sabancı öğrencileri ve akademisyenleri toplantı sonrası dinleyicilerden gelen soruları cevaplarken, gelecek vat eden iş fikirlerine dair gelişmelerin de SuCool London aracılığı ile yakın gelecekte paylaşılacağı belirtildi.

DSC_1817

DSC_18012

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.