kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5440
EURO
34,8790
STERLIN
40,5611
BITCOIN
$66.362
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Kıbrıslı Türk firması 4’üncü kez Britanya Turizm Ödülüne layık görüldü

Direct Traveller, 2015 Britanya Turizm Ödülleri tarafından son elemeye kalan İngiliz rakiplerini geride bırakarak çok prestijli bir ödülün daha sahibi oldu.

Kıbrıslı Türk firması 4’üncü kez Britanya Turizm Ödülüne layık görüldü
28.11.2015
0
A+
A-

 

Untitled-2

Direct Traveller, 2015 Britanya Turizm Ödülleri tarafından son elemeye kalan İngiliz rakiplerini geride bırakarak çok prestijli bir ödülün daha sahibi oldu.

İki farklı kategoride finalist olmaya hak kazanan Direct Traveller, gümüş ödülü kazanarak İngiltere’de faaliyet gösteren Türk turizm firmaları arasında büyük bir başarıya imza attı.

Kuzey Kıbrıs’ın uzman seyahat firması Direct Traveller, bu yıl da kazamış olduğu gümüş ödülle 2012 yılından bu yana üç altın ve bir gümüş ödül alarak kendisi ve Kuzey Kıbrıs için son derece gurur verici bir başarı yakaladı.

Britanya Turizm Ödülleri kapsamında binlerce turizm firması arasında ‘2015 Doğu ve Güneydoğu Avrupa Uzman Firması’ gümüş ödülüne layık görülen Direct Traveller yönetici direktörü Ramadan Özdemir haklı sevincini şu sözler ile dile getirdi: “Kuzey Kıbrıs’ı 4’üncü kez temsil etmek Direct Traveller için son derece gurur verici bir başarıdır. Bu vesile ile Kuzey Kıbrıs’ın var olan bir turizm noktası olduğunu İngiltere turizm sektörüne göstermeyi başararak, kaliteli çalışmalarımızla, İngiliz halkı tarafından bu ödüle layık görüldük.”

Birleşik Krallık’ın en büyük turizm ödülleri olan Britanya Turizm Ödülleri, bu yıl 1 milyondan fazla oy topladı. Britanya Turizm Ödülleri, tüm seyahat sektörünün en kapsamlı kategorileri olan ulaşım, destinasyon, gemi seyahati, müşteri hizmetleri, tatil ekstraları ve konaklama ile tüketici ve sektör profesyonelleri arasında tüm seyahat endüstrisinin övgüsü ile tanıyor. Turizmcilik dünyasında en iyiyi bulma söz konusunda Britanya Turizm Ödülleri, mükemmellik için bir ölçüt olarak kabul ediliyor.

Direct Traveller, ilk olarak 2011 yılında Sunday Times tarafından düzenlenen Virgin Fast Track 100 listesinde 2 milyon özel şirket arasında yapılan oylama sonucu İngiltere’nin en hızlı büyüyen 77’nci şirketi oldu ve ödül Sir Richard Branson’ın Oxfordshire evinde takdim edildi. Aynı yıl Business Network tarafından yılın girişimcisi seçilen Direct Traveller’ın genel müdürü, ödülünü dönemin İngiltere İşletme ve Ticaret Bakanı Dr. Vince Cable’dan aldı. Başarılı firma 2012 yılında Britanya Turizm Ödülleri tarafından ‘Doğu ve Güneydoğu Avrupa için En İyi Küçük Tur Operatörü’ olarak ödüllendirildi. Direct Traveller 2012 yılında Kuzey Kıbrıs Turizm Bakanlığı tarafından turizmdeki başarılarından dolayı kabul edildi. Ayrıca Londra’da düzenlenen bir etkinlikte Turizm Bakanı Ünal Üstel tarafından ödüllendirildi. Britanya Turizm Ödülleri tarafından 2013 yılında ‘Doğu ve Güneydoğu Avrupa için En iyi Küçük Tur Operatörü’ finalisti olarak seçilen Direct Traveller, 2014 yılında ‘Doğu ve Güneydoğu Avrupa Uzman Firması’ ve ‘En İyi Gezi Tur Firması’ seçilerek iki ödül birden kazandı.

DIRECT TRAVELLER

13 yıl önce Şirketi kuran Ramadan Özdemir, iyi bilinen bir Kıbrıslı Türk ailesinden gelmektedir. Anne ailesi Polemedia Enver Çakartaş (Polemidia Muhtarıydı) ve baba ailesi Ramadan Özdemir, Polemedia (Ramadan Muallim – Öğretmendi). Aile olarak 74’den önce İngiltere’ye taşınan aile, Kuzey Kıbrıs’ın her zaman kalplerinde olması dolayısıyla, oğulları Ramadan Özdemir Kuzey Kıbrıs’ı İngiltere’de pazarlamaya karar Verdi.

Alanında birçok ödül kazanan Direct Traveller, Kuzey Kıbrıs’ta kaliteli tatil sunan, İngiltere’de önde gelen North Cyprus Holidays uzman tur operatörlerinden biri olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Direct Traveller ile ilgili daha detaylı bilgi için www.directtraveller.com adresini ziyaret edebilir veya 0844 414 3073 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.