kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3633
EURO
34,6915
STERLIN
40,5765
BITCOIN
$58.628
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
18°C
Cumartesi Parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Kırkısraklılar Dayanışma Merkezi yeni yönetimi seçti

2007 yılında kurulan Kırkısraklılar Dayanışma Merkezi 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Kırkısraklılar Dayanışma Merkezi yeni yönetimi seçti
12.11.2015
0
A+
A-

 

kongre 1

2007 yılında kurulan Kırkısraklılar Dayanışma Merkezi 6. Olağan Kongresini  geçtiğimiz Pazar günü (8 Kasım 2015) Enfield’deki binasında üyelerinin ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışı Danışma Kurulu üyeleri yaptı ve Kongre özgürlük, eşitlik ve barış uğruna kaybedilen canlar için bir dakikalık saygı duruşu yapıldıktan sonra başladı.

Açılış konuşmasını önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Taylan Çavuş yaptı. Çavuş, Derneği kuran ve bugünlere getiren büyüklere teşekkür ettikten sonra şunları söyledi:

“Değerli dostlar ve değerli üyeler tek amacımız, günümüz koşullarında insanlarınmızın yanında olmak ve toplumsal sorunlara- ihtiyaçlara örgütlü bir şekilde cevap verebilmektir. Derneğimizde faaliyetlerimize etkin bir şekilde devam ediyoruz. Çocuklarımıza yönelik halk oyunları ve saz kurslarının yanı sıra matematik dersleriyle eğitimlerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yine derneğimizde yetişkinlere yönelik tercümanlık servisi, hukuk ve eğitim konularında uzman kişiler tarafından danışmanlık hizmeti vermektedir.

kongre 4

Sevgili dostlar hepinizin bildiği gibi kurulduğumuz günden beri çok güzel işler yaptık ve birçok kişi ve kurumların takdirini aldık. Daha güzel işler yapmak için derneğimize sahip çıkmanızı ve dernek bünyesinde yürütülecek faliyetlere etkin bir şekilde katılmanızı dileriz.’’

Çavuş’un konuşmasının ardından divan kurulu seçildi ve yönetim Divan Kurulu’na devredildi. Divan kurulu üyeliğine Ali Gül Özbek, Doğan Genç, Ahmet Sezgin ve Kırkısraklılar Dayanışma Merkezinden Menekşe Erdoğan seçildi. Divan Kurulu’nun yaptığı sunumun ardından 2013-2015 dönemi faliyet raporu ve bütçe raporu okundu, üyelerin soruları cevaplandırıldı ve gelen görüş ve öneriler tartışıldıktan sonra dernek üyeleri arasında yapılan oylama sonucu 9 asıl, 2 yedek, 3 disiplin ve 3 denetleme olmak üzere 17 kişilik yönetim krulu seçildi.

kongre 2

YÖNETİM KURULUNA SEÇİLEN KİŞİLER:

Ahmet Güven, Elif Ülger Gürgür, Hüseyin Kaya, Yasmin Armağan, Erdal Doğan, Emine Çalışkan, Özkan Orman, Ali Ülger. Yedek Üyeler: İrfan Koca ve Alev Uzun

Denetleme Kurulu: Salman Kurt, Hüseyin Yaman, Emrah Şahbaz

Disiplin Kurulu: Hüseyin Dursun, Mahmut Mahir, Hasan Yaman

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güven üyelere, Yönetim Kurulu’na ve Divan Kurulu’na teşekkür ettikten sonra şunları söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizde Yeni Yönetim veya Eski Yönetim gibi bir kavram yok. Kolektif çalışarak bugünlere geldik. Yaptığımız etkinliklerle değerlerimizi beraber yaşadığımız toplumlara tanıtarak ve toplumlar arasında dostluğu geliştirerek örenk bir kurum olduk. Başarımız hepimizin ve kollektif çalışmanın ürünüdür. Kollektif çaışmaya devam edeceğiz. Dolayısıyla bugüne kadar yönetimlerimizin yaptıkları, yapacaklarımızın teminatıdır”

kongere 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.