kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.668
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

CHP İngiltere Birliği: “Gelin, Bir Olalım”

CHP İngiltere Birliği Başkanı Suna Akartuna`dan toplumun tüm kesimlerine bir çağrı geldi.

CHP İngiltere Birliği: “Gelin, Bir  Olalım”
22.10.2015
0
A+
A-

 

DSC_2109

Birleşik Krallıklar`da oy verme sürecinin başlamasının hemen öncesinde CHP İngiltere Birliği Başkanı Suna Akartuna`dan toplumun tüm kesimlerine bir çağrı geldi: “Gelin, Bir Olalım. Bu zulme, bu karanlığa, bu karamsarlığa bir dur diyelim. Ortak dilimiz Barış, ortak hedefimiz Barış. Gelin CHP de birleşelim”

AKARTUNA: “ORTAK DİLİMİZ BARIŞ”

Yoğun bir seçim çalışması dönemi yürüttüklerini belirten Suna Akartuna, artık söz sırasının seçmende olduğunu ve seçmenlerin en iyi tercihi yapacaklarına inandığını söyledi. 1 Kasım seçim sonuçlarının yedinde yetmişe,  tüm yurttaşlarımızın hayatını etkileyeceğini belirten CHP İngiltere Birliği Başkanı Suna Akartuna şunları kaydetti: “ Hiç şüphesiz gidişattan kaygılıyız. Bu kaygımızın yanında halkımızın ortaya koyduğu ortak iradeden çok umutluyuz. İktidarı kaybetmeme hırsı adına, 7 Haziran`dan bu yana ülkemizin içine girdiği durum içler acısı. Biz ekonomik, sosyal ve kültürel konularda ayakları yere basan, güçlü politikalarla kısa bir sürede Türkiye`yi toplumsal barışın olduğu günlere taşıyacağız. Bunun için daha güçlü desteğine ihtiyacımız var. Bu zulme, bu karanlığa, bu karamsarlığa bir dur diyelim. Ortak dilimiz Barış, ortak hedefimiz Barış. Gelin, Bir Olalım”

resim 1

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU’NDAN BRİTANYA SEÇMENİNE MEKTUP

Yurtdışında yaşayan yurttaşlara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`ndan özel bir mektup geldiğini belirten Suna Akartuna, oyların CHP`de birleşmesi gerektiğinin artık çok açık bir gercek olduğunu belirtti. Seçim vaatlerinin ekonomi, gençler ve toplumsal barış ağırlıklı olduğunu belirten Akartuna şunları kaydetti “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`nun yurttaşlarımıza yolladığı mektupta belirttiği gibi Ülkemizin sorunlarını, tarihi sorumluluklar üstlenmeyi bilen tek parti olan CHP çözecek. Halkımızdan sadece 22-25 Ekim tarihlerine sandıklara gidip oy kullanmalarını istiyoruz. Birbirimizle çatışma lüksümüz yok. Halkımıza onurlu bir yaşam sunmak, ülkeyi bu karanlıktan kurtarmak için hepinzi CHP`ye oy vermeye davet ediyorum. Bir oy çok şeyi değiştirir. Ülkemize barışı, huzuru, sosyal adaleti, emeğe saygıyı ve gerçek demokrasiyi, benim, sizin, bizlerin oyları getirecektir

YOĞUN BİR SEÇİM DÖNEMİ YAŞIYORUZ

  1. dönem milletvekili seçimleri çerçevesinde yoğun bir seçim dönemi geçirdiklerini belirten Akartuna, “Halkımızın kaderini belirleyecek seçimlerin son virajına girereken, etkinliklerimizde ve sosyal medyada halkımızla kucaklaşmaya ve CHP politikalarını anlatmaya çabaladık. Ankara`daki katliamda kaybettiğimiz canlarımızı Trafalgar meydanında andık. Son olarak Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Mehmet Tüm`u ağırladık. Sayın Tüm`ün programı çerçevesinde radyo, gazete, Bozcader, Kırkısraklılar derneği ve İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi ziyaretlerinde bulunduk. Halkımızın bize göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şimdi söz sırası olanlar da. Eminiz en doğru tercihi yapacaklardır” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.