kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
STERLIN
40,9612
BITCOIN
$69.856
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Türkiye Araştırmaları ve Kalkınma Merkezi kuruluşunun birinci yıl dönümünü kutlayacak

Türkiye Araştırmaları ve Kalkınma Merkezi kuruluşunun birinci yıl dönümünü kutlayacak
12.04.2012
0
A+
A-

sheratonGeçtiğimiz yıl Nisan ayında, İngiltere Başbakan Yardımcısı Nick Clegg’in katılımıyla düzenlenen bir törenle kuruluşunu ilan eden Türkiye Araştırmaları ve Kalkınma Merkezi, 1’inci kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor.

Londra merkezli çalışmalarını sürdüren Türkiye Araştırmaları ve Kalkınma Merkezi, kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği panel, seminer ve network etkinlikleriyle önemli başarılar elde etti. Kısa çalışma dönemine önemli çalışmalar sığdıran merkez, 1’inci kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinlikliklerle kutlamak için gerekli hazırlıklarını sürdürüyor.

1’inci yıldönümünü, 30 Nisan akşamı, Park Lane Sheraton Otel’de düzenleyeceği bir etkinlikle kutlayacak olan merkez, geceye aralarında  Başbakan Yardımcısı Nick Clegg, Devlet Bakanları Lynne Featherstone, Lord William Wallace, Simon Hughes, Jeremy Brown, Paul Burstow, Ed Davey, Eric Pickles ile  Lord Sharkey, Lord Razzor, Baroness Meral Ece, Baroness Sarah Lutford, Baroness Hamwee, Lord Graham Tope, Milletvekilleri Tom Brake, Stephen Twigg, Eric Ollerenshaw, Nick de Bois, Andy Love, ve David Lammy’nin de bulunduğu çok sayıda seçkin davetlinin katılmasının beklendiğini duyurdu.

Merkezin birinci kuruluş yıldönümü kutlamalarına ayrıca Türkiye’nin önemli gazeteci, yazarlarından Hilal Kaplan, Ali Bayramoğlu, Cengiz Candar, Bejan Matur ve Amberin Zaman’ın da katılacağı öğrenildi.

Birinci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında ilk kez verilecek olan  Toplumsal Başarı ödüllerini de Başbakan Yardımcısı Nick Clegg’in sunacağı kaydedildi.

HİLAL KAPLAN VE AMBERİN ZAMAN’DAN İKİ AYRİ SEMİNER

Türkiye Araştırmaları ve Kalkınma Merkezi ayrıca 1 Mayis ve 2 Mayıs tarihlerinde Habertürk ve The Economist yazarlarından Amberin Zaman ile Yeni Şafak Gazetesi yazarlarından Hilal Kaplan’ın konuşmacı olarak katılacakları 2 ayrı seminer organize etmeye hazırlanıyor. İngiliz Parlementosu ve SOAS Üniversitesi’nde gerçekleşmesi planlanan seminerler halka açık olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.