kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2535
EURO
34,7703
STERLIN
40,3587
BITCOIN
$61.582
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
21°C
LONDRA
21°C
Hafif yağmur
Cuma Kapalı
22°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
22°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Başarılı film yönetmeni Mahmut Akay, Mill+’ta yaratıcı yolculuğuna devam edecek

Başarılı film yönetmeni Mahmut Akay, Mill+’ta yaratıcı yolculuğuna devam edecek
05.02.2024
0
A+
A-

Londra doğumlu film yönetmeni Mahmut Akay, kendine özgü bir çerçevede anlatılan orijinal hikayelere ilgi duymaktadır. İnsan deneyiminin inceliklerini eğlenceli ve duygusal filmlerle yakalama konusunda keskin bir gözü vardır. Kısa belgeseli “We’re Here”, Vimeo Staff Pick ödülü kazanmış, Kodak tarafından yayınlanmış ve David Reviews tarafından 5 yıldızla değerlendirilmiştir. Akay, Vogue için filmler yönetmiş ve en son filmi olan Oscar adayı “The Square”de başrolü oynayan Claes Bang ile işbirliği yapmıştır.

Şimdi yönetmen Mahmut Akay, Mill+ adlı The Mill’in içerik ve yaratıcı stüdyosunda çalışmaktadır. Şirket, Akay’ın “özgün hikayeleri idiosenktrik bir çerçevede anlatma” şeklini beğenmekte ve böyle bir yeteneğe sahip olmaktan “heyecan duymaktadır”.

AKAY, RAHEEM STERLİNG İLE REKLAM FİLMİ ÇEKTİ

Samsung gibi markalar için bu haber sürpriz olmayacak; zira Akay, ‘Night Sports’ gibi projelerde çalıştığı Samsung ile işbirliği yapmıştır. Bu bir dakikalık reklam filmi, Raheem Sterling’e Chelsea Football Club’ın sıkıntılarını unutturarak Galaxy S23 Ultra’nın gece modunu test etme fırsatı sunmaktadır. Akay Raheem Sterling

Mahmut, Londra doğumlu bir film yönetmeni olarak, kendine özgü bir çerçevede anlatılan gerçek hikayelere ilgi duymaktadır. İnsan deneyiminin inceliklerini eğlenceli ve duygusal filmlerle yakalama konusunda keskin bir gözü vardır.

Mill+ 

Mill+, reklam ve marka deneyimi endüstrilerinde yılların deneyimine sahip ödüllü bir VFX sanatçıları ve Yaratıcı Teknologlar küresel ağıdır. Mill+, mükemmeliyeti tutkuyla arayan, 30 yılı aşkın süredir görsel hayal gücünü cesurca öncüleyen ve sanatımızın her evrimini zirve zanaatla kucaklayan bir temel üzerine kurulmuştur. Sadece mümkün olmayanı değil, tamamen inanılır kılarak bugünün izleyicileri için cesur yeni deneyimler yaratmak. Mill+, Londra, New York, Los Angeles, Chicago, Paris, Shanghai, Seoul ve Bangalore’de stüdyolara sahiptir. Mill+’ın uluslararası ekipleri çeşitli geçmişlere sahiptir çünkü Mill+, yaratıcılıklarının olağanüstü iş üretebilmesi için çeşitliliğe ihtiyaç duyduğuna inanmaktadır.

Orijinal fikirlerden dünya standartlarında üretime kadar.

Mill+, sürekli evrilen bir endüstride liderliğini sürdürmeye devam ediyor, hikaye anlatımı ve zanaatın güçlü bir kombinasyonuyla marka deneyimlerini ve reklamı yeniden tanımlıyor. Mill+, hızla değişen medya ortamına hızlı bir şekilde adapte olur ve yeni ve gelişen teknolojilerin potansiyelini zorlar.

Bu, onların DNA’sının bir parçasıdır. Mill+, birçok endüstri sektöründe yaptığı işlerle düzenli olarak ödüller kazanır, dünyanın en başarılı ajansları ve markalarıyla işbirliği yapar. Mill+, bir Oscar kazanan ilk İngiliz VFX şirketi olmuştur ve bu zamana kadar 1.000’den fazla ödül almıştır, bunlar arasında Cannes Lions, bir dizi D&AD Kalem, APA’lar, British Arrows, AICP’ler, CLIO’lar ve VES Heykelleri bulunmaktadır. Ocak 2022’de Mill+, dünya çapında tek bir stüdyo ağı oluşturmak üzere MPC Advertising (ayrıca bir Technicolor Creative Studio) ile birleşti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.