kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,8036
EURO
34,7732
STERLIN
40,6751
BITCOIN
$61.816
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Wigs for Heroes, Ulusal Loto’dan 75 bin pound finansman kazanmak için oylarınızı bekliyor

Wigs for Heroes, Ulusal Loto’dan 75 bin pound finansman kazanmak için oylarınızı bekliyor
14.05.2023
0
A+
A-

Wigs for Heroes, bir topluluk grubu olarak, Ulusal Loto fonunda 75 bin pound’luk finansmanı kazanmak için yerel halktan destek istiyor. Bu yılki The People Projects’te oy kullanmak için 15 Mayıs Pazartesi günü saat 09:00’da www.thepoeplesprojects.org.uk adresinde oy kullanma işlemi başlayacak.

Oyunuzu kullanmak fark yaratabilir – hayat değiştiren Ulusal Loto finansmanı alacak topluluk projeleri üzerinde söz sahibi olma şansını kaçırmayın.

Wigs for Heroes’ün “The Heroes Haven” projesine yönelik bir film, ITV/UTV’de yayınlanacak ve izleyiciler onların inanılmaz çalışmalarını görecekler.

Çalışkan bir topluluk grubu olan Wigs for Heroes, yerel halkın bu yılki The People’s Projects oylamasında kendilerine oy vererek Ulusal Loto fonunda 75 bin pound’lıuk finansmanı kazanmalarına yardımcı olmalarını istiyor.

Tottenham’da bulunan Wigs for Heroes, Londra’daki beş gruptan biri olup neredeyse 250 bin pound’luk fonun paylaşıldığı yarışmada yer alıyor. Başarılı olmaları durumunda, Wigs for Heroes, parayı sonunda The Heroes Haven adlı mekanlarını açmak için kullanacak. Haringey’de bulunan bu karma kullanımlı perakende ve topluluk alanında kanserle yaşayan insanlar, peruk denemeleri, atölye çalışmaları ve destek grupları gibi hizmetlere erişebilecek ve yerel mahalle kanserle ilgili endişeleri hakkında bilgi edinebilecektir.

The People’s Projects, sadece İngiltere topluluklarının merkezine önemli hibe desteği sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda oylarınıza talip olan 95 kısa listedeki topluluk gruplarının inanılmaz çalışmalarını da farkındalıkla sunuyor. Üç yıl aradan sonra The National Lottery Community Fund, ITV, UTV ve Sunday Mail (İskoçya’da) halka, Ulusal Loto fonlarının yerel alanlarında nasıl iyi bir amaç için kullanılması gerektiğine karar verme şansı vermek için bir araya geldi.

Her bölgede, halk oylarında en çok oy alan üç proje, 70.000 £’a kadar hibe alacak. Bu finansman, özellikle bu zorlu zamanlarda insanların hayatında gerçek bir fark yaratacak. Her bölgedeki diğer projeler ise projelerine 10.000 £’a kadar destek alacak ve böylece İngiltere genelindeki topluluklar için toplamda 4 milyon £’dan fazla fon kazanma şansı elde edecek.

11 Mayıs 2023’te Wigs For Heroes, projelerini The Heroes Haven’ı saat 18:00’de ITV bölgesel haberlerinde sergileyecek. Kazanma şansı için Wigs For Heroes, izleyicilerden desteklerini talep ediyor. Oylama 15 Mayıs Pazartesi günü saat 09:00’da www.thepeoplesprojects.org.uk adresinde başlayacak.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.