kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
STERLIN
40,8115
BITCOIN
$70.868
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Kadına cinsel istismarda bulunan ve kendini ifşa eden Türk kökenli adam tutuklandı

Kadına cinsel istismarda bulunan ve kendini ifşa eden Türk kökenli adam tutuklandı
31.01.2023
0
A+
A-

The British Transport Police ve Evening Standard tarafından yayımlanan habere göre, bir kadına çocuğunun önünde cinsel istismarda bulunan ve kendini teşhir eden adam tutuklandı.

Bir metro vagonunda kasıklarını bir kadına çocuğun önünde dayayarak teşhir eden adam, İngiliz Ulaşım Polisi (BTP) tarafından yürütülen soruşturmanın ardından bir yıldan fazla hapisle yargılanıyor.

Enfield, Hertford Road’dan 34 yaşındaki Hasan Değirmenci, 20 Aralık 2022 Salı günü Highbury Corner Sulh Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve burada bir adet cinsel saldırı ve bir adet uygunsuz teşhir suçunu kabul etti.

24 Ocak Salı günü Değirmenci, Londra İç Kraliyet Mahkemesi’nde 16 ay hapis cezasına çarptırıldı ve beş yıl cinsel zararı önleme emri (SHPO) verdi.

Ayrıca 10 yıllığına Sex Offenders Register’ı imzalaması emredildi.

2 Aralık 2022 Cuma günü saat 18.00’de bir kadın, 12 yaşındaki kızıyla birlikte Knightsbridge’e giden kalabalık bir Londra Metrosu Piccadilly hattı trenine bindi.

Duraklarına varmadan kısa bir süre önce, kadın arkasından bir şeyin kendisine bastırıldığını hissetti.

Kızı daha sonra Değirmenci’nin pantolonu aşağıda ve cinsel organları açıkta kasıklarını annesine bastırdığını gördü.

Kadın onunla yüzleşti ve hepsi Knightsbridge istasyonunda trenden indi.

Kadın ve kızı, pantalonunu çıkarmamış olan Değirmenci’yi bilet gişelerine kadar takip etti ve istasyon görevlilerini uyararak BTP görevlileriyle iletişime geçti.

Polis ekipleri kısa sürede olay yerine gelen Değirmenci’yi gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma görevlisi olan Dedektif Memur Kathryn Faine şunları söyledi: “Bu olay hem kadın hem de küçük kızı için son derece endişe verici ve üzücüydü.

Kalabalık bir ortamda suçlu kurbanı kendi cinsel tatmini için hedef aldı ve umarım hapis cezası, ağda bu tür davranışlar sergileyen herkese açık bir mesaj gönderir – buna kesinlikle müsamaha gösterilmeyecektir.

Demiryolunda cinsel bir suça maruz kalırsanız veya tanık olursanız, bunu 61016’ya veya Demiryolu Muhafızı uygulaması aracılığıyla bildirmenizi rica ediyorum. Acil bir durumda daima 999’u arayın. Sizi her zaman ciddiye alacağız.”

TfL’nin Polislik ve Toplum Güvenliği Başkanı Mandy McGregor şunları söyledi: “Bu korkunç bir olaydı. Ağımız üzerinde hiç kimse asla cinsel tacize maruz kalmamalı ve ulaşım ağını suçlular için düşmanca bir yer haline getirmek için İngiliz Ulaşım Polisi ile yakın bir şekilde çalışıyoruz.

Bu tür davranışlarla karşılaşan veya tanık olan herkesi, harekete geçebilmemiz ve gelecekte suç işlemeyi önleyebilmemiz için bunu polise veya bir personele bildirmeye çağırıyoruz. Ne kadar erken bildirilirse, faillerin adaletle yüzleşmesini sağlamaya yardımcı olacak kanıtlarımız o kadar güçlü olur.”

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.