kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
STERLIN
45,6838
BITCOIN
$65.875
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Orta şiddetli yağmur
Cumartesi Açık
14°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Salı kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Leyla Kazım, BBC MasterChef’te yemek eleştirmeni olarak ilk kez sahneye çıktı

Leyla Kazım, BBC MasterChef’te yemek eleştirmeni olarak ilk kez sahneye çıktı
15.11.2022
0
A+
A-

Yemek sunucusu ve yazar Leyla Kazım, BBC One’ın sevilen yemek programı MasterChef’in 11 Kasım 2022 Cuma günü yayınlanan bölümünde yemek eleştirmeni olarak yer aldı. Leyla Kazım, sosyal medya sayfası The Cutlery Chronicles’da “Kasabada yeni bir MasterChef UK eleştirmeni var” yazdı ve ilk çıkışını yemek yazarları ve eleştirmenleri Grace Dent ve William Sitwell ile birlikte MasterChef: The Professionals’da yapacağını eklemişt.

Kazım, geçtiğimiz “6 aydır” MasterChef’te yer alacağı haberini bir sır olarak saklamak zorunda kaldığını yazdı. MasterChef’i “sonsuza kadar” izlediği bir program olarak tanımladı ve onu “en iyi yemek TV’lerinin parlak bir örneği” olarak nitelendirdi. “Bunun bir parçası olmak büyük bir onur ve gerçekten oldukça gerçeküstü” olduğunu söyledi.

Mauritiuslu annesi ve Kıbrıslı Türk babası aracılığıyla karışık bir mirasa sahip olan Kazım, kariyerinin başlarında Londra’nın çok sayıda restoranını inceleyen bir yemek eleştirmeniydi. Şu anda BBC Radio 4’ün The Food Programme programında düzenli olarak sunuculuk yapmaktadır.

Leyla Kazım, Londra merkezli bir seyahat ve yemek sunucusu, yayıncı, sunucu, gazeteci, konuşmacı ve dijital yaratıcı ve yetkili çevrimiçi seyahat ve yemek markası The Cutlery Chronicles’ın kurucusu ve arkasındaki kişidir.

Kazım, BBC Radio 4’ün ödüllü The Food Programının 40. yılındaki ana sunucu ekibinin bir parçasıdır ve 2019’dan beri prestijli BBC Food & Farming Awards’da jüri üyeliği yapmaktadır. Ayrıca, Channel 4’ün 2019 programında jüri üyeliği yapmıştır.  2015’in en iyi bölümünü büyük bir gezide, dünyayı dolaşarak geçirdi ve Lonely Planet’in The Ultimate Eatlist, Dünyanın En İyi 500 Yemek Deneyimi (2018) adlı kitabının ortak yaratıcısı oldu.

Kazım’ın ilgi alanları ve uzmanlığı, yemek, seyahat ve Birleşik Krallık’ta ve ötesinde, harika açık hava, vahşi yaşam, koruma, bahçecilik, sürdürülebilirlik, çiftçilik ve gıda üretimi, gıda muhafazası, sanat, el sanatları dahil olmak üzere doğal dünyanın güzelliğini ve çeşitliliğini kutlamada yatmaktadır.  Kazım ayrıca, insanların dünyanın yıkıcı iklim değişikliği ve kalıcı cinsiyet eşitsizliği tarafından daha da kötüleşen en zorlu sorunlarından bazılarına çözüm bulmasına yardımcı olan bir kalkınma yardım kuruluşu olan Practical Action’ın elçisidir.

Öğrenmeye, keşfetmeye ve keşfetmeye karşı doymak bilmez bir susuzluk ve şevke sahip olan Kazım, çıktığı yolculuklara seyircisini de beraberinde götürüyor. Küresel hikayelerini blogunda, sosyal medya platformlarında ve bir dizi çevrimiçi ve basılı yayında bulabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.