kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3610
EURO
34,9649
STERLIN
40,9546
BITCOIN
$70.475
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

‘Meliz Kitchen’ Sunday Times’ın en çok satan 1 numaralı kitabı oldu

‘Meliz Kitchen’ Sunday Times’ın en çok satan 1 numaralı kitabı oldu
07.11.2022
0
A+
A-

İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türk Meliz Berg yeni kitabı ile yeni bir başarıya imza attı. ‘Meliz Kitchen’ adlı kitap Sunday Times’ın Sunday Times’ın en çok satan 1 numaralı kitabı olduğu açıklandı. 

Sunday Times En Çok Satanlar Listesi, Birleşik Krallık’taki en eski ve en etkili kitap satış grafiğidir ve her yazarın üzerinde olmak istediği listedir. Listeler, Nielsen Bookscan (1998’den beri dijital veri toplayan) tarafından bir sonraki Pazar için her Cumartesi toplanan verilere dayanmaktadır, tablo ülkedeki kitap satışlarının en doğru ve kapsamlı tahminidir.

Meliz Berg, annesi ve teyzesinin lezzetli geleneksel tarifleri pişirmesini izleyerek büyüdükten sonra, Kıbrıs kültürünü esinlenmiş yemekleri ile ün kazandı. Şimdi 100 binden fazla Instagram takipçisi ile yemeklerini paylaşmaktadır. 

‘Meliz’s Kitchen’, bir Kıbrıs Türk mutfağını oluşturan lezzetli baharatlar ve taze tatların bir araya geldiği bir kutlamadır. Bu kitapta Meliz Berg, yoğun aile hayatı için en rahatlatıcı tarifleri ve kolay hazır yemeklerini paylaşıyor. Canlı, besleyici yemek pişirmenin dokuz bölümünde ilham alındı: Kahvaltı (kahvaltı), Meze & Salata (paylaşılacak yemekler ve salatalar), Ocak & Kızartma (geleneksel ocak üstü yemekler), Fırın (fırından gelen doyurucu yemekler), Yahni (kolay). tek tencere ve yavaş pişirme), Kebap & Köfte (mangal yemekleri ve eşlikleri), Ekmek & Hamur Isısı (ekmekler, hamurlar ve hamur işleri) ve Kek ve Tatlılar (kalabalığı memnun eden tatlılar).

Meliz Berg kendi kendini yetiştirmiş bir aşçı, yemek tarifi geliştiricisi ve yemek içeriği yaratıcısıdır. Kıbrıslı Türk mirası nedeniyle Meliz, ailesinin hem geleneksel Kıbrıs hem de çok kültürlü Londra yaşamını birleştirdiği bir evde büyüdü. Yemek pişirmesinde annesinin etkisi çok önemliydi ve Meliz, çocukluğunun yıllardır sadece sözlü gelenekle aktarılan aile tariflerini geliştirme konusunda çok tutkulu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.