kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5430
EURO
34,8814
STERLIN
40,5627
BITCOIN
$66.363
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Koray Alpergin cinayetinde daha fazla detay ortaya çıktı

Koray Alpergin cinayetinde daha fazla detay ortaya çıktı
25.10.2022
0
A+
A-

Geçtiğimiz hafta, Koray Alpergin’nin ölümü ardından dört kişi tutuklanmıştı. Üç kişi mahkemeye sevk edilmişti ve biri kişi Kasım ayının ortasına kadar başka soruşturmalar için kefaletle serbest bırakılmıştı.

Mahkemenin ardından Alpergin cinayetinde daha fazla detay ortaya çıktı. Mahkemenin duyduğuna göre, üç maskeli adamın Alpergin’i bir minibüse bağladığı, öldürdüğü ve cesedini ormanlık alana attığı iddia edildi.

25 yaşındaki Ali Kavak, 55 yaşındaki Erdoğan Ulçay ve 17 yaşındaki bir genç, 43 yaşındaki Koray Alpergin’i öldürmekle suçlanıyor.

Türk radyo istasyonu Bizim FM’in kurucusu ve iki çocuk babası Alpergin’in ‘yanmış ve morarmış’ cesedi, 15 Ekim’de Essex, Loughton’daki Oakwood Hill Sanayi Sitesi yakınlarındaki ormanlık bir alanda bulunduğı Daily Mail tarafından yazıldı.

Savcı Nicholas Hearn Salı günü mahkemeye verdiği demeçte Alpergin ve arkadaşı Gözde Dalbudak’ın iddia edilen olay meydana geldiğinde Enfield’deki evine geri dönmekte olduklarını söyledi.

Hearn, “Beyaz maske takan kişiler tarafından saldırıya uğradılar ve bir minibüse bindirildiler ve bir yere götürüldüler ve orada iradeleri dışında tutuldular” dedi.

Mahkeme, Alpergin’in cesedinin ‘öldürülmeden’ önce ‘kötü dövüldüğünü’ duydu.

15 Ekim Cumartesi günü, iki gün sonra, Alpergin’in cesedi halk tarafından Loughton, Essex’teki bir ormanlık alanda bulundu.

“Vücut çıplaktı ve yanıklar, morluklar ve kesikler vardı. Bir ön rapor boğulma, künt zorunlu travma ve iç organlara ve kaburgalara zarar verildiği sonucuna vardı.’

Tottenham’dan Kavak, Highgate’den Ulçay ve kuzey Londra’dan 17 yaşındaki genç, cinayetle suçlanan hapishane video bağlantıları aracılığıyla Old Bailey’de mahkemeye çıkarıldı. Bu üç kişi aynı zamanda Gözde Dalbudak’ı kaçırmakla da suçlanıyorlar.

Hepsi, 18 Eylül 2023 için belirlenen geçici duruşma ile 6 Ocak’taki bir sonraki savunma ve duruşmaya hazırlık duruşmasından önce gözaltına alındı.

Met’in Suç Uzmanı Komutanlığı’ndan dedektifler,  Alpergin’in ailesini desteklemeye devam ediyor.

Alpergin’in ölümünün ardından oğlu, merhum babasına saygılarını sundu ve internette şöyle yazdı: ‘‘Birinin isteyebileceği en iyi babaydın. Bana hayatta çok büyük dersler öğrettin ve çok minnettarım.’’

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.