kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5609
EURO
34,7605
STERLIN
40,6090
BITCOIN
$63.612
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Aşk Adası’ndan Ekin-Su Cülcüloğlu ‘Buzda Dans’a katılıyor

Aşk Adası’ndan Ekin-Su Cülcüloğlu ‘Buzda Dans’a katılıyor
05.10.2022
0
A+
A-

Ekin-Su Cülcüloğlu, erkek arkadaşı Davide Sanclimenti’nin ITV şovuna katılma teklifini geri çevirdiğini söylemesinin ardından Buzda Dans’a katıldığını doğruladı.

5 Ekim Çarşamba günkü Günaydın Britanya’da konuşan 28 yaşındaki Love Island kazananı, yaklaşmakta olan yarışmanın kadrosuna katılacağını açıkladı: ‘‘Size harika haberlerim var, bu yılki Buzda Dans yarışmasına katılıyorum! Çok heyecanlıyım, kendimi buza atıp paten yapmak için sabırsızlanıyorum. Bizi izlemeye devam edin ve buzda görüşürüz.’’

27 yaşındaki erkek arkadaşı Davide, paten gösterisine katılma teklifini, hepsini yapmaya vakti olmadığı için geri çevirdiğini iddia ettikten sonra geliyor.

Davide şöyle konuştu: ‘‘Çok fazla şey oluyor ve her gün bir şeye bağlı kalamıyorum ve bir şey yaptığımda onu düzgün bir şekilde yapmak istiyorum. Şu anda zaten böyle bir şeye odaklanamıyorum, ama gelecekte belki yaparım.’’

Ekin-Su, Oh Polly ile ilk serisini çıkarırken, Davide BoohooMAN ile kendi koleksiyonunu piyasaya sürdü. Çift ayrıca Ekin-Su ve Davide: Homecomings adlı yepyeni ITV dizileriyle ekranlara dönecek. İtalya ve Türkiye’deki memleketlerine iki seyahate çıkarken görülecekler.

İki bölümlük dizi, Davide’nin ailesiyle tanışmak için memleketi Frosinone’ye giderken, Ekin erkek arkadaşını oyunculuk arkadaşları ve ailesiyle Ödemiş’te buluşması için Türkiye’de İstanbul’a götürüyor. ITV’de Ocak 2023’te yayınlanacak olan Dancing On Ice’ın yeni yarışmasında şimdiye kadar iki ünlünün yer alacağı doğrulandı.

Salı günü, Patsy Palmer’ın katılımını onaylamasının ardından John Fashanu’nun oyuncu kadrosuna katılacağı açıklandı. 60 yaşındaki John, ‘‘Buzda Dans’ın bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım! Çok rekabetçi olmamın insanlara sürpriz olacağını düşünmüyorum – kesinlikle kazanmak için varım’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.