kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5993
EURO
34,8293
STERLIN
40,6634
BITCOIN
$64.605
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
şiddetli yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Limasollular Derneği, Kuzey Kıbrıs’taki öğrencilere yardım eli uzattı

13.09.2022
0
A+
A-

Londra’da uzun yıllar faal olan Limasollular Derneği, Kuzey Kıbrıs’ta bulunan öğrencilere yardım eli uzattı.

Limasollular Derneği yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere anlamlı destek geldi.  26 öğrenciye ayakkabı ve 20 öğrenciye de üniforma yardımı sağlayan Limasollular Derneği, nice anne babaların ve öğrencilerin yüzünü güldürmeyi başardı. Dernek, bir projede daha başarılı olmanın mutluluğunu yaşadı.

Limasollular Derneği, Kuzey Kıbrıs’ta da birçok yardım projesine imza atarak ulaşabileceği her yere gidiyor ve insanlara fayda sağlayabilme şansını imkanlar dahilinde kaçırmamaya gayret ediyor.

Dernek Başkanı Arife Retvan Londra Gazete’ya yaptığı açıklamada, gerek Londra’da gerekse de Kuzey Kıbrıs’ta birçok yardım projesine imza attıklarını ve insanlara fayda sağlayabilme şansını imkânlar dâhilinde kaçırmamaya gayret ettiklerini vurguladı.

Retvan şu ifadeleri kullandı:

‘‘Bu yıl 20nci yılına basan derneğimiz çalışmalarını kültürümüz, geleneklerimiz, görenek ve alışkanlıklarımız çerçevesinde sürdürmektedir. Amacımız Londra’da yaşayan insanımıza hizmet, Türk Okullarına yardım, gençlerimizi güzel alışkanlıklara yönlendirme felsefesiyle olsa da vatanımız insanına, özellikle çocuklarımıza da elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Okulların açılacağı bu günlerde elimizden geldiğince çocuklarımız ve ailelerine destek vermeye çalıştık. Ben bu bağlamda bize yardımcı olan Yeşilada Lions Gurubu Güzelyurt Şubesi görevlileri ve Okul yöneticilerine çok teşekkür ederim. Başarılar dilerim.

Dünyanın neresinde olursak olalım birlikte ve kenetlenerek yardımlaşmayı becerebilenin yollarını arayalım. İhtiyaçlıya uzanan ellerin bereketi bol olsun diliyoruz. Limasollular Derneği UK olarak bizlerde elimizden gelenin fazlası yapmaya devam edeceğiz.’’

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.