kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
STERLIN
41,0359
BITCOIN
$70.738
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Londra’da Pazartesi günü meydana gelen kazada Yağmur Özden yaşamını yitirdi

Londra’da Pazartesi günü meydana gelen kazada Yağmur Özden yaşamını yitirdi
26.08.2022
0
A+
A-

Londra’da Pazartesi günü meydana gelen kazanın detayları gelmeye başladı. Aşırı hızla giden 4X4 tipi araç pazartesi günü kazaya karışmış ve tren raylarına düşmüştü. Aracın sürücüsü yoğun bakımda tedavi altına alınırken araçta bulunan bir diğer kişinin de Türk kızı Yağmur Özden olduğu ortaya çıktı.

Pazartesi günü 4X4 tipi lüks bir araç aşırı hızdan dolayı kaza yapmıştı. Aracın kontrolünü kaybeden 24 yaşındaki sürücü Rida Al Mousawi kaza sonrasında hastaneye kaldırıldı. Aracın sahibi de olan Al Mousawi’nin durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Öte yandan araçta bulunan diğer yolcularla ilgili bilgiler de gelmeye başladı. Daily Mail gazetesi, araçta bulunan yolculardan birinin Yağmur Özden isimli bir kadın olduğunu yazdı. 33 yaşındaki kadının olay yerinde yaşamını yitirdiği açıklandı.

Bir çocuk annesi Özden’in arkadaşı Zamarod Arif’in de kolunun ve bacağının kırıldığı duyuruldu.

Aracın şehir içindeki hızının 160 kilometreye ulaştığını açıklayan yetkililer olayla ilgili soruşturma başlatıldığını da belirtti. Aşırı hızla giden aracın kontrolünü kaybeden Al Mousawi’nin kullandığı otomobil, batı Londra’daki Park Royal tren istasyonuna girmiş ve raylara düşmüştü.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın ve incelemelerin devam ettiğini açıkladı.

Özden’in ailesi, “Yağmur harika ve çok destekleyici bir anneydi. Kızıyla harika bir bağı vardı. Yağmur her zaman aşırı hızdan ve otomobillerden korkardı. Korktuğu için akşam saatlerinde otomobil kullanmazdı” açıklamasını yaptı. Özden’in bir güzellik uzmanı olduğu ve takma kirpikler konusunda uzman olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.