kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
STERLIN
40,9528
BITCOIN
$69.785
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Eyeden müzik sevenleriyle bir araya gelecek

Eyeden müzik sevenleriyle bir araya gelecek
09.08.2022
0
A+
A-

İNGİLTERE’DE doğup büyüyen ve aslen Kıbrıslı Türk olan Deniz Eyeden Apaydınlı, yeni şarkısı ‘Dirty Den (Kusura Bakma)’ ile 9 aydan sonra döndüğünü duyurdu. İngiltere’nin Birmingham şehrinde yaşayan Eyeden, yeni şarkısı ile ilgili Londra Gazete’ye özel açıklamalarda bulundu. Müziğe olan tutkusunun küçük yaştan itibaren başladığını belirten Eyeden, yeni şarkısı ‘Dirty Den (Kusura Bakma)’ 12 Ağustos’ta tüm müzik platformlarda çıkacağını belirtti.

Yeni şarkısı hakkında Londra Gazete’ye konuşan genç ve başarılı sanatçı, 19 Ağustos Cuma günü Ivy House terasında Türkçe ve İngilizce esintileri taşıyan şarkılarını seslendireceğini duyurdu. 

‘‘Dirty Den (Kusura Bakma) şarkımla geri dönüş yapacak olmam beni oldukça heyecanlandırıyor. Sevenlerim ve destekçilerime ile 19 Ağustos akşamı bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum, herkesi oraya bekliyorum. Muhteşem ve unutulmaz bir akşam olacak.’’ 

Eyeden, 2021 yılında BBC Radio 1Xtra tarafından ‘‘Coventry’nin en iyi yerli müzisyenlerinden’’ biri olarak seçilmışti. Müziğe olan tutkusunun küçük yaştan itibaren başladığını vurgulayan Eyeden, şu ifadeleri kullandı:

“İlkokulda teneffüste öğrencilerin arasında durup rap söylüyordum veya dans ediyordum. İlk etapta eğlencesine bunları yapıyordum, bir gün arkadaşımın evindeyken bana dönüp sormuştu, ‘Niye müzik yapamaya başlamıyorsun?’ O zaman içimdeki kıvılcım alevlendi ve ilk adımı böylece atmıştım.

BBC RADİO’DA ŞARKILARIM ÇALDI

2017 yılında bir yıl boyunca her hafta yeni bir şarkı paylaşmaya başlamıştım. Bununla birlikte bir hayran kitlem oluşmuştu, söylediğim şarkılar BBC Radio 1’da çalmaya başladığında benim için muazzam bir motivasyon oldu. Şarkılarımın en çok dinlenen radyo istasyonunda çalmasının ardından, Coventry ve Birmingham’da sahne almaya başlamıştım.”

Coventry bölgesinde bulunan Ivy House Terrace’da gerçekleşecek olan konser saat 19:30’da başlayacak, bilet almak için poster görselinde bulunan QR kodunu taramanız yeterlidir.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.