kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
STERLIN
40,9020
BITCOIN
$66.920
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
21°C
LONDRA
21°C
Hafif yağmur
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Çarşamba parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Türk gencin Happy Student uygulaması “En iyi girişimcilik” ödülü için yarışıyor

Türk gencin Happy Student uygulaması “En iyi girişimcilik” ödülü için yarışıyor
07.06.2022
0
A+
A-

HAPPY Student uygulamasını geliştiren 26 yaşındaki Batman’lı Aram Tufan, Avrupa’nın en büyük üçüncü bankası olan Santander Bankası’nın düzenlemiş olduğu En İyi Girişimcilik yarışmasında finale kaldı. Westminster Üniversitesi’nden mezun olan Tufan’ın geliştirdiği ve İngiltere’de kullanılan Happy Student uygulaması evinden uzaktaki bir şehire yükseköğretim için taşınan öğrencileri hedefliyor. Yarışmanın kazananı için oylama online olarak devam ediyor.

1996 yılında Batman’da doğan Tufan, Westminster Üniversitesi’nden 2020/21 yılında mezun oldu. Geliştirdiği Happy Student, dünya çapında 250 milyon potansiyel öğrenci için birden fazla dilde kullanılabilen çevrimiçi bir platform. Halen Birleşik Krallık’ta okuyan yabancı öğrenciler tarafından kullanılan uygulama öğrencilere  indirimli müze sergileri, tiyatro, konserler, tarihi mekanlar ve uygun fiyata oteller sunuyor. Öğrencilere uygulama üzerinden fırsatlar sunan şirketler arasında Apple, Amazon, Golder Tours, Love Theatre, YHA, Blinkist, Student Art Pass da var.

Santander Bankası Girişimcilik Yarışması’nda yarışan uygulama aşağıdaki linkten email adresini yazıp VOTE’a tıklayarak oy verilebiliryordu.  Yarışma 8 Haziran’da sona erecek.

Happy Student fikri:

Happy Student, yeni bir şehirde yeni bir hayata yerleşen her türlü geçmişe sahip öğrenciler için çevrimiçi bir platformdur. Uygulama, konaklama, sağlık, ulaşım, güvenlik, polis kaydı ve eğlence ile ilgili dünyadaki her büyük üniversite şehri ile ilgili bilgilere erişmede önemli bir araç olacaktır. Happy Student, yeni öğrenciler için profil oluşturmalarına ve üniversite kulüpleri aracılığıyla arkadaş edinmelerine olanak tanıyan çevrimiçi bir topluluk olacaktır. Platform, çalışmaları ile ekstra desteğe ihtiyaç duyanlar için de çok önemli olacak. Akademik yazma ve diğer akademik beceriler konusunda destek sunmak için dil öğretmenleri mevcuttur. Aynı zamanda UCLA, Yale, Harvard’da ders veren ve kullanıcılarımıza profesyonel rehberlik sunan en iyi endüstri uzmanlarımız var. Uygulama, öğrencilerin çalışmalarına daha iyi konsantre olabilecekleri ve derecelerini başarıyla tamamlayabilecekleri ve aynı zamanda öğrencilerin yeni ortamlarından keyif almalarına yardımcı olacağı için üniversiteler için değerli olacaktır.

Aram Tufan’a destek olmak istiyorsanız şu siteden oy verebilirsiniz:

https://www.westminsterbigideacompetition.com/big-idea-2022-video-contest-acceleration/entries/199020148

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.