kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3605
EURO
34,9640
STERLIN
40,9507
BITCOIN
$70.800
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Türk ev sahibi bahçesine veranda yaparak komşusunu kızdırdı

Türk ev sahibi bahçesine veranda yaparak komşusunu kızdırdı

Arka bahçelerine derme çatma bir veranda yaptıran çift,  komşularını çok kızdırdı. Komşuları onlara haber vermeden taşındı.  Alexandra Adams ve Türk kökenli kocası Cev, Güney Londra’daki evlerinin bitişiğinde yaşayan insanlarla dostane ilişkiler içindeydiler. Ancak finans analisti Cev arka bahçelerine ‘devasa’ bir veranda kurmaya karar verdiğinde, iki hane arasındaki ilişki değişti.

Alexandra, merhaba demek ve gülümsemek yerine aniden durduklarını ve 43 yaşındaki ikilinin ‘onları hiç görmediğini’ söylüyor. Alexandra, komşularının uygun olmayan saatlerde hoover yaptığını ve hatta Cev ve Alexandra dışarı bahçeye çıktıklarında komsularının içeriye girmek gibi ‘tuhaf şeyler’ yapmaya başladıklarını iddia ediyor.

The Sun’ın haberine göre bu, komşularının onlara haber vermeden aniden evden taşınmasıyla sonuçlandı.  Mülk müdürü olarak çalışan Alexandra, verandanın arka bahçelerinden ‘çok görünür’ olduğunu ve kocası tarafından çok hızlı bir şekilde kurulduğunu söyledi. “Çok büyüktü, narin bir şey değildi ve bizimle komşumuz arasındaki sınırın tam karşısında,” dedi. ‘ Eşim Türk ve memleketinde her evin bahçesinde bir verandası var, o yüzden bizim evimiz için de aynısını istedi.’

Bunun, artık onlarla şakalaşmayan komşularının davranışlarında bir değişikliğe yol açmış gibi göründüğünü söyledi. Alexandra, “Bahçeye çıkarsak içeri girerler,” dedi.  Alexandra geçtiğimiz Mart ayında Lara adında bir kız çocuğu doğurduğu zaman işler nihayet tuhaf bir sonuca vardı. “Aynı hafta, çift bize haber bile vermeden taşındılar” dedi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

  1. Uzun says:

    Ne haber yaw? Cokda önemliydi cevin verandasi. Zavallilar