kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4487
EURO
34,7895
STERLIN
40,6076
BITCOIN
$64.022
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
10°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Peray Ahmet yeniden Haringey Belediye lideri seçildi

Peray Ahmet yeniden Haringey Belediye lideri seçildi

İNGİLTERE’NİN başkenti Londra’da Türkçe konuşan toplumun yoğun olarak yaşadığı Haringey bölgesinde Kıbrıslı Türk meclis üyesi, ikinci kez Belediye lideri olarak seçildi.  23 Mayıs Pazartesi günü yapılan Haringey Belediye toplantısına takiben, meclis üyesi Peray Ahmet, önümüzdeki dört yıl için yeniden Haringey Belediye lideri seçildi.

Geçen yıl Mayıs ayında Belediye lideri olarak atanmasından bu yana, Cllr Ahmet Haringey topluluğuyla işbirliğini, uyumu, ortak tasarımı ve ortak üretimi yönetiminin merkezine koyduğu belirtildi. İklim değişikliği, Belediye konutları ve toplum güvenliği, Cllr Ahmet ve kabinesi için bazı temel öncelikler arasında yer aldığı vurgulandı ve bu değerli ortaklık çalışmasına toplum grupları ve dış paydaşlarla şimdi ve 2026 arasında devam etme sözü verildi.

İkinci kez Belediye lideri seçilen Ahmet şu açıklamayı yaptı:

‘‘Lider olarak hizmet etmenin büyük bir ayrıcalık olduğunu söylemenin biraz klişe olduğunu biliyorum, ama aslında her zaman diğer klişenin ‘kişisel olan politiktir’ de çok doğru olduğunu düşündüm – ve büyüdüğünüz ilçeye liderlik ettiğinizde, her şey kişisel. Bu benim için bir iş değil. Bu benim topluluğumdur ve her zaman öyle olmuştur.

‘BİZ VE ONLAR’ AYRIMINI YIKMAK

Gurur duyulacak ne kadar çok şey olduğunu biliyorum – ve ne kadar değişmesi gerektiğini biliyorum. Başlamak için, temelleri doğru yapmalıyız. Duyarlı ve etkili bir konsey haline gelmeliyiz. Belediyelere uygulanan aşırı kesintilerden sonra, Haringey’de görmek istediğimiz birinci sınıf yerel hizmetleri almak için yapılacak çok sayıda yeniden yapılanma var. İhtiyacımız olan değişiklik paradan daha fazlası. Bir kültür değişikliğine ihtiyacımız var. Yerel halkla çok farklı bir ilişkiye sahip olmak istiyoruz – ‘biz ve onlar’ ayrımını yıkmak. Yetkin, işbirlikçi ve radikal olmamızı istiyorum.’’

Meclis üyesi Mike Hakata, Belediyenin lider yardımcısı olarak da yeniden seçildi. Yeni Haringey Belediye kabinesi şu şekilde yer alıyor:

Cllr Peray Ahmet – Haringey Belediye lideri

Cllr Mike Hakata – Haringey Belediye Lideri Yardımcısı Ve İklim Eylemi, Çevre Ve Ulaştırmadan Sorumlu Kabine Üyesi

Cllr Zena Brabazon – Çocuklar, Okullar ve Aileler için Kabine Üyesi

Cllr Dana Carlin – Konut Hizmetleri, Özel Kiracılar ve Planlamadan Sorumlu Kabine Üyesi

Cllr Seema Chandwani – Eşitsizlik ve Yerleşik Hizmetlerle Mücadeleden Sorumlu Kabine Üyesi

Cllr Lucia das Neves – Sağlık, Sosyal Bakım ve Refahtan Sorumlu Kabine Üyesi

Cllr Julie Davies – Topluluklar ve Sivil Yaşamdan Sorumlu Kabine Üyesi

Cllr Ruth Gordon – Ev İnşası, Yerleştirme ve Geliştirmeden Sorumlu Kabine Üyesi

Cllr Adam Jogee – Ekonomik Kalkınma, İstihdam ve Toplum Uyumundan Sorumlu Kabine Üyesi

Cllr Sarah Williams – Finans ve Yerel Yatırımdan Sorumlu Kabine Üyesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.