kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5633
EURO
34,9936
STERLIN
40,7862
BITCOIN
$64.438
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Yaşar Halim üçüncü şubesini açtı

23.05.2022
0
A+
A-

İNGİLTERE’NİN ilk Türk marketi Yaşar Halim, Londra’da üçüncü şubesini açtı. 20 Mayıs Cuma günü, Kuzey Londra’nın Southgate bölgesinde Yaşar Halim’in yeni şube açılışı gerçekleşti.

Açılışa Enfield Southgate İşçi partisi milletvekili Bambos Charalambous, London Assembly Enfield ve Haringey üyesi Joanne McCartney, Enfiled Belediye lideri Nesil Çalışkan, iş insanları ve toplum üyeleri katıldı.

‘Yaşar Halim’, Türkiye ve Kıbrıslı toplum ve Haringay bölgesinin en tanınmış Türk markası denilebilir. Kıbrıs kökenli olan Yaşar Halim, kendi adıyla kurduğu fırın, pastane, sebzeci, kasap ve bakkal ürünlerini satan market konseptiyle hem caddenin hem de kendisinden sonraki süpermarketlerin ilk örneği sayılabilir.

Yaşar Halim’in oğlu ve ikinci kuşaktan marketçi Mehmet Y. Halim, üçüncü şubenin açılışından büyük bir mutluluk duyduğunu, diğer şubeler gibi Kıbrıs ve Türkiye’den taze lezzetleri müşterilerine en iyi kaliteyle sunacaklarını belirtti. Mehmet Halim, şubelerinin artık sadece Türkçe konuşan topluma değil yabancı etnik kökenlere de hitap ettiğini belirterek, ‘‘Bu şubemiz 300 metrekare ile diğerlerine göre daha küçük olmasına karşın modern tasarımı ve engelli dostu reyon aralıklarıyla gözde bir market olacak” diye konuştu.

Açılışın kurdelesinin ardından kısa bir konuşma yapan Enfield Southgate İşçi partisi milletvekili Bambos Charalambous, Yaşar Halim Southgate şubesinin bölgeye renk ve ekonomiye de zenginlik katacağını vurgulayarak başarılarının sürmesini diledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.