kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.133
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Mey Kannur ile mutfağınıza ‘Short and Sweet’ tarifleri getirin

Mey Kannur ile mutfağınıza ‘Short and Sweet’ tarifleri getirin
03.11.2021
0
A+
A-

MEY Kannur, pasta aşkını bir işe dönüştürdü ve şimdi ilk tarif kitabı ‘Short and Sweet’i (Kısa ve Tatlı) yayınladı. En sevdiği tariflerin bir kombinasyonu olan ‘Short and Sweet’, ailenin en küçüğünden en büyüğüne herkesin deneyebileceği kolay ve lezzetli tariflerle aile dostu olabilir.

Mey Kannur’un, küçük yaşta başlayan pastacılık sevgisi, en eski anıları annesiyle mutfakta geçirdiği zamandı, daha sonra iki kızıyla devam etti. 2011 yılında bu tutkuyu bir işe dönüştürmek için adımlar atan Cakes by Mey, son 10 yılda özel yapım kutlama pastaları, renkli kapkekler ve lezzetli ikramlarla hayranlık uyandırıyor, kreasyonlarını yol boyunca sosyal medyasında paylaşıyor.

Londra Gazete’ye ‘Short and Sweet’ hakkında konuşan Mey, “Kendi işime başlamadan önce de hep kendi tarif kitabım olsun istemişimdir” ifadesini kullandı.  Kitap, Mey’in en önemli ipuçlarından ihtiyacınız olan her şey ve mutfağınızda o tek malzemeyi kaçırdığınızda yapabileceğiniz alternatifler ile dikkatli bir şekilde düşünülerek bir araya getirildi. ‘Short and Sweet’ herkes için harika bir başlangıç ​​noktası olabilir, iki yaşlarındaki çocuklar çikolataya batırılmış hatmi ile parmaklarını yapışkan hale getirebilirler. Ailece eğlenceli, aktif bir gün için veya torunlarıyla vakit geçirmenin kolay ve eğlenceli bir yolunu arayan büyükanne ve büyükbabalar için harika bir seçenek. Benim evimde kayalık bir yol her zaman kazanırdı. Ama aynı zamanda her yaştan başlamak isteyen herkes için harika bir yol, her zaman arkadaşlarım ve tanıştığım kişilerle yemek tarifleri hakkında soru sordum.”

Mey, ‘Short and Sweet’ kitabı artık Amazon ve Esty’den satın alınabilir ve Crews Hill’deki Alexander cake Craft, Palmers Green’deki ADPL ve Camden’deki Ossie Barber Shop’tan alınabilir.

“17 Kasım Çarşamba günü Jolly Farmers kapalı Noel pazarında olacağım, herkes gelip bir kopyasını alabilir.” Festival sezonu öncesinde harika bir hediye fikri, daha fazlasını öğrenmek isterseniz mey@cakesbymey.co.uk adresine e-posta gönderebilir ve Mey’i Facebook ve Instagram @CakesByMey’den takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.